counter

Μαρία Ματσούκα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της (Φωτό)

Μαρία Ματσούκα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της (Φωτό)
Μαρία Ματσούκα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της (Φωτό)

Μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ματσούκα, από τότε που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον Θέμη Γιαννιτσά.

Η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, είχε επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός όταν γέννησε στις 11 Απριλίου.

Από τότε η Μαρία Ματσούκα είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με το αγγελούδι της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόσωπο του γιου της.

Μάλιστα, η Μαρία Ματσούκα έγραψε και ένα κείμενο στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Aυτός είναι ο γιος μου, ο μπέμπης μου, το παιδί μου και σήμερα μπαίνει στον τέταρτο μήνα… Τον κοιτάω και μέσα στα μάτια του αντικρίζω την πηγαία αγάπη, την αγνότητα, την αθωότητα… έπειτα σκέφτομαι όλα τα παιδάκια, όλα τα μωράκια και προσεύχομαι για ένα καλύτερο, ένα ευοίωνο μέλλον… ένα μέλλον το οποίο δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς τους γονείς, αλλά και από την κοινωνία στο σύνολο ή οποία έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των γονέων, των κηδεμόνων, των δασκάλων και όλων των ενηλίκων και κατά συνέπεια των παιδιών…Ελπίζω σε ένα μέλλον, δίχως εμπρησμούς, δίχως βία, χωρίς την ύπαρξη του κορονοϊού… Για όλα τα παιδιά του κόσμου αξίζει και οφείλουμε να παλέψουμε με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει…».

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR