counter

Μαρία Λουίζα Βούρου - Το νέο της πάθος: Φυσάει ούριος άνεμος στη ζωή της

Μαρία Λουίζα Βούρου - Το νέο της πάθος: Φυσάει ούριος άνεμος στη ζωή της
Μαρία Λουίζα Βούρου - Το νέο της πάθος: Φυσάει ούριος άνεμος στη ζωή της

Μαρία Λουίζα  Βούρου. Οι διακοπές της, το νέο της πάθος, η καινούρια σελίδα στην προσωπική της ζωή και τα νέα επαγγελματικά βήματα

Η αγαπημένη μου φίλη Λουίζα είναι ένα από τα πρόσωπα στη ζωή μου που αγαπώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι πλέον λόγω συνθηκών δε συναντιόμαστε από κοντά τόσο συχνά όσο θα θέλαμε αλλά είμαστε πάντα η μια δίπλα στην άλλη όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε. Και φυσικά σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μου ήταν πάντα εκεί!  Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό πλάσμα, για ένα παιδί γιατί πιστεύω ότι είναι ακόμα παιδί, μια πολύ ευαίσθητη ψυχή (υπερβολικά ευαίσθητη κάποιες φορές!), παραξηγησιάρα αρκετά (και με το δίκιο της sometimes!) που όμως αν αισθανθεί ότι της δίνεσαι έστω και λίγο εκείνη θα σου το ανταποδώσει στο δεκαπλάσιο. Είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, που όμως εκεί δείχνει πόσο μαχήτρια είναι… και είναι πολύ δυνατή κι ας μη το αντιλαμβάνεται!

Μια τέτοια δύσκολη περίοδο της ζωής πέρασε πρόσφατα μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη. Μια σχέση που την έζησα από κοντά  και στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι έληξε. Μπορεί βέβαια στα προσωπικά της να πέρασε δύσκολα αλλά τα επαγγελματικά της έχουν αρχίσει να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο! Πως γίνεται πάντα στη ζωή μας όταν πηγαίνουν καλά τα προσωπικά μας να μην πηγαίνουν τα επαγγελματικά και το αντίστροφο; Γιατί να μην υπάρχει αυτός ο χρυσός συνδυασμός για πάντα; Βέβαια δε χρειάζεται να είμαστε αχάριστοι. Σε πολλούς πλέον δεν πάει τίποτα από τα δυο καλά. Το Λουιζάκι λοιπόν από φέτος το καλοκαίρι κάνει τις κληρώσεις του Λαχείου που γίνονται κάθε Τρίτη απόγευμα στο MEGA, βρίσκεται στο ραδιόφωνο του ALPHA κάθε Σάββατο 5-6, κάνει τις φωτογραφήσεις της και γράφει το LOUIZAS FAIRYTAILΕS. Και συζητάει για κάποια νέα πράγματα που θα λάβουν χώρα από Σεπτέμβριο αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα.

Όπως καταλαβαίνετε με όλα αυτά η όμορφη παρουσιάστρια είχε πολύ λίγο χρόνο για διακοπές, οι οποίες ξεκίνησαν στην ουσία στα τέλη Ιουλίου. Και φυσικά προορισμός της ήταν το αγαπημένο της νησί, η Άνδρος καθώς εκεί η οικογένεια της έχει εξοχικό σπίτι. Πήρε τις φίλες της και κάθε εβδομάδα ήταν εκεί καθώς τις Τρίτες έπρεπε να επιστρέφει για τα γυρίσματα στο MEGA. Αλλά κι εκεί μη φανταστείτε πως έκανε ξέφρενες διακοπές! Χαλαρά με τα κορίτσια για φαγητό, ποτό νωρίς το βράδυ και ύπνο! Κι αυτό γιατί φέτος μεγάλο μέρος της ενέργειας της το καταναλώνει στο νέο της πάθος το windsurf! Οι εκπαιδευτές της Γιώργος Φράγκος και Νίκος Σκόρδος έχουν αναλάβει να την κάνουν δεινή surfer κι έτσι προπονείται σχεδόν κάθε μέρα στη σχολή wesurfin στην παραλία Κυπρί της Άνδρου. Και η αλήθεια είναι πως φέτος ο καιρός τους ευνόησε καθώς οι αέρηδες ήταν αρκετά έντονοι στο νησί… και σε όλες τις Κυκλάδες γενικότερα!!!

Οι διακοπούλες της θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Αυγούστου. Μωράκι μου σ' αγαπώ, να προσέχεις τον εαυτό σου  και να τρώςςςςςςςςςςςςς λίγο παραπάνω!!!!!!! Θα σου το λέω κάθε φορά που σε βλέπω όπως κάνουν  οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας!!!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR