counter

Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο πατέρας της, ο γάμος, η ηλικία και όλο το βιογραφικό της

Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο πατέρας της, ο γάμος, η ηλικία και όλο το βιογραφικό της
Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο πατέρας της, ο γάμος, η ηλικία και όλο το βιογραφικό της

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz είναι η Μαρία Λουίζα Βούρου. Αναζητήσεις για εκείνη, το πότε έγινε ο γάμος, την ηλικία, το βιογραφικό και το ποιος είναι ο πατέρας της, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς μαζέψαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη.

Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο βιολογικός πατέρας της και ο Γιάννης Βούρος

Καλεσμένη στο Πρωινό του Ant1 βρέθηκε παλαιότερα η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τεστ πατρότητας που έκανε στα 18 της χρόνια και ανακάλυψε πως ο Γιάννης Βούρος δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

«Ο Γιάννης Βούρος με τη μητέρα μου χώρισαν πριν γεννηθώ. Ο μπαμπάς μου ήταν στο μυαλό μου ως μπαμπάς μου μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Στα 18 μου έμαθα ότι δεν είναι βιολογικός μου πατέρας ο Γιάννης. Κάποια στιγμή που είχαμε μία κουβέντα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και μου ζήτησε να γίνει αυτό το τεστ. Εγώ φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό γιατί ήμουν 100% σίγουρη ότι είναι βιολογικός μου πατέρας. Έβλεπα κάποια σημάδια που είχαμε στο σώμα και έλεγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι μπαμπάς μου». Πήγαμε το κάναμε το τεστ, βγήκε ότι είναι αρνητικό.

Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα. Τώρα που με ακούτε που είμαι ήρεμη, σχεδόν ωμή που τα λέω, είναι γιατί τα έχω μέσα μου εμπεδώσει και τα έχω περάσει 10 χρόνια από διάφορα φίλτρα για να μπορέσω να προστατεύσω τον οργανισμό μου και την προσωπικότητα μου γενικότερα. Ήταν ένα σοκ γερό. Σαφώς θύμωσα πάρα πολύ, γιατί γενικότερα όλα τα χρόνια δεν είχα τον μπαμπά μου. Εμένα ουσιαστικά με έχει μεγαλώσει ο άντρας της μαμάς μου, ο Σάββας. Του χρωστάω πάρα πολλά αυτού του ανθρώπου. Οπότε μέχρι η μητέρα μου να παντρευτεί τον άντρα της εγώ είχα ένα κενό μέσα μου. Ήμουν 12 χρονών όταν παντρεύτηκαν. Η μαμά μου δεν το ήξερε ότι θα πήγαινα να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω γιατί δεν της το είπα. Ίσως γιατί το θεωρούσα βέβαιο ότι θα είναι θετικό, οπότε γιατί να την ανησυχήσω, γιατί να τη στεναχωρήσω. Σε κάποιες εκπομπές τότε είχαν βγει και παίρναν πάρα πολύ το μέρος του πατέρα μου και όχι της μητέρας μου γιατί πολύ απλά δεν γνώριζαν και κάπως πήγαν να την κατηγορήσουν για πράγματα ως προς τη συμπεριφορά της απέναντι στον μπαμπά μου. Θεώρησαν ότι η μητέρα μου ήθελε να ξεγελάσει τον Βούρο. Η μητέρα μου έκανε δυο δουλειές για να μη μου λείψει τίποτα».

Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο γάμος και ο σύζυγός της

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 έγινε ο θρησκευτικός γάμος της Μαρίας Λουίζας Βούρου με τον Γιάννη Παπαγεωργίου, στο Μπατσί της Άνδρου. Αμέσως μετά, έγινε και η βάφτιση του γιου τους, Ιάσονα, που ήταν τότε 9 μηνών. Η νύφη είχε επιλέξει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό, αλλά boho νυφικό, το οποίο και ταίριαξε υπέροχα με το vibe του νησιού.

Με τον πατριό της, Σάββα Ροδόπουλο την ημέρα του γάμου της. Η ανάρτηση της εικόνας έγινε όταν ο ίδιος έφυγε από την ζωή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το πώς έγινε η πρόταση, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η Μαρία Λουίζα Βούρου δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της μέσα σε γνωστό εστιατόρια της Μυκόνου, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης που έκαναν.

Στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε στην εφημερίδα: "Την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους, εκείνος έσκυψε προς το μέρος της και της παρουσίασε ένα υπέροχο μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο και απολάμβανε την όμορφη βραδιά και τις εκλεκτές γεύσεις στα διπλανά τραπέζια αντιλήφθηκαν τι γινόταν ανάμεσα στο ζευγάρι. Γι' αυτό και οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τη Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα. Αν και δεν άκουσαν τι απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια,  η λάμψη στα μάτια της μαρτυρούσε το πολυπόθητο "ναι' που του ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που αγκαλιάστηκαν τρυφερά".

Μαρία Λουίζα Βούρου: Η ηλικία και το βιογραφικό της

  • Η Μαρία Λουίζα Βούρου γεννήθηκε το 1987 και η ηλικία της είναι 35 ετών.
  • Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με τη μητέρα και τη γιαγιά της και αργότερα μετακόμισε με τη μητέρα της και το νέο της σύζυγο στη Νέα Πεντέλη.

  • Είναι μοντέλο και παρουσιάστρια, έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Τροφίμων ενώ νωρίτερα είχε περάσει στο Χημικό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
  • Η Μαρία Λουίζα Βούρου ασχολήθηκε και με το pilates, αφού αγαπάει πολύ την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή και είναι pilates instructor. 
  • Το Instagram της είναι @maria_louiza_real και έχει πάνω από 86.000 ακόλουθους. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR