counter

Μαρία Λουίζα Βούρου: Με νέο σύντροφο μετά τον επώδυνο χωρισμό από τον πολίστα

Μαρία Λουίζα Βούρου: Με νέο σύντροφο μετά τον επώδυνο χωρισμό από τον πολίστα
Μαρία Λουίζα Βούρου: Με νέο σύντροφο μετά τον επώδυνο χωρισμό από τον πολίστα

Μαρία Λουίζα Βούρου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι ερωτευμένη ξανά! Το μοντέλο και παρουσιάστρια χώρισε από τον σύντροφό της Βασίλη Εμμανουηλίδη τον περασμένο Απρίλιο, λίγο πριν περάσει η σχέση τους στο επόμενο στάδιο, δηλαδή την επισημοποίηση. Οι μήνες που ακολούθησαν ήταν αρκετά επώδυνοι για την Μαρία Λουίζα Βούρου, καθώς ο χωρισμός δεν ήταν σαφώς επιλογή της. Κοντά της είχε στενούς φίλους και την οικογένειά της, προκειμένου να το ξεπεράσει. Πολλά ήταν τότε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την μεγάλη απώλεια βάρους του μοντέλου, υπονοώντας πως πάσχει από νευρική ανορεξία, κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει.

Ο καιρός πέρασε κι έφτασαν τα Χριστούγεννα. Η Μαρία Λουίζα Βούρου, ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, καλεσμένη των φίλων της, Χρήστου Ανθόπουλου και Σοφίας Κίλια, για να περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων. Εκεί έμελλε να της χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας. Μέσω των φίλων της, γνώρισε τον Νίκο, επιχειρηματία από την Λάρισα με τον οποίο ταίριαξαν απόλυτα και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου παρέτεινε για χάρη του έρωτα τις διακοπές της στη Θεσσαλονίκη. Από τότε, η Μαρία Λουίζα Βούρου επισκέπτεται πολύ συχνά την Θεσσαλονίκη για χάρη του συντρόφου της, ενώ κι ο ίδιος έρχεται στην Αθήνα και μάλιστα έχει γνωρίσει κάποιους στενούς φίλους του μοντέλου. Στενός φίλος της Μαρίας Λουίζας μίλησε στο FTHIS.GR, αναφέροντας: "Διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της και είναι πολύ ευτυχισμένη. Είναι νωρίς ακόμα για να προδικάζουμε το μέλλον και η Μαρία Λουίζα θέλει προς το παρόν να προφυλάξει την σχέση της από την δημοσιότητα για να δει πως θα κυλήσουν τα πράγματα". "Love is in the air", έγραφε η Μαρία Λουίζα Βούρου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook πριν μερικές μέρες, κοινοποιώντας την παρουσία της στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου αυτή την περίοδο ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή και σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιάζει πολύ πρωινή εκπομπή τηλεπωλήσεων στον Alpha, παρέα με τον Δημήτρη Μάρκο. Η προσοχή της είναι στραμμένη λοιπόν κατά μεγάλο βαθμό στα επαγγελματικά της, προσπαθώντας να ισορροπήσει και την προσωπική της ζωή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR