counter

Μαρία Λέκα: Το πρώτο της μήνυμα μετά τον τελικό του My Style Rocks!

Μαρία Λέκα: Το πρώτο της μήνυμα μετά τον τελικό του My Style Rocks!
Μαρία Λέκα: Το πρώτο της μήνυμα μετά τον τελικό του My Style Rocks!

Με ένα φαντασμαγορικό τελικό έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή το My Style Rocks μέσα από την συχνότητα του Σκάι.

Νικήτρια του reality μόδας αναδείχτηκε η Φωτεινή Τράκα, αφήνοντας πίσω της, πέντε δυνατές παίκτριες  που ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές τους στιλιστικές επιλογές.

Ανάμεσα σε αυτές, ήταν και η Μαρία Λέκα που κατέλαβε την τέταρτη θέση και άφησε άφωνο κοινό και κριτές με το τελικό αποτέλεσμα.

Η μελαχρινή καλλονή ως λάτρης των social media μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έκανε την πρώτη της ανάρτηση, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο για την εμπειρία της και την τεράστια αγάπη που εισέπραξε από τους τηλεθεατές.

Στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.. μια εμπειρία ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από όλο αυτό έμαθα πολλά , κρατάω τις όμορφες στιγμές και συνεχίζω! Θέλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλους εσάς που με ψηφίσατε που μου στείλατε τοοοοοσο υπέροχα λόγια που ενδιαφερθήκατε που μου κάνατε τοοοοσο καλό! Μακάρι η ζωή να σας ανταποδώσει όλο το καλό που κάνετε.. το εύχομαι μέσα απτήν καρδιά μου.. και φυσικά για όσους μου στάθηκαν να πω πως θα είμαι και εγώ εκεί για αυτούς.. Δεν ξεχνώ.... θέλω να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ στη @tchristoforatouγια την εκπληκτική δημιουργία της που φόρεσα χθες στον τελικό @taniachristoforatou .. εξαιρετική δουλειά ,πολυυυυυ εξυπηρετική και πάνω από όλα ευγενική και καλός άνθρωπος! Ευχαριστώ παααρα πολύ την @nikolaidi_filitsa που με βοήθησε να βρω αυτό το καταπληκτικό στέμμα καθώς όλα έγιναν τελευταία στιγμή και το δανείστηκα από εκείνη ...είναι μια καταπληκτική δημιουργία από @artweardimitriadis Και τώρα θέλω μα ευχαριστήσω ΟΛΕΣ τις εταιρείες που με βοήθησαν απτήν αρχή του παιχνιδιού... που ότι ζήτησα το είχα και πίστεψαν σε εμένα... ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με όλους σας... Ευχαριστώ την @emisyesir που πίστεψε σε εμένα που με εμπιστεύθηκε και μου στάθηκε... σε αυτό το παιχνίδι είσαι από τα πιο σημαντικά «έπαθλα» που κέρδισα! Γιατί κέρδισα έναν άνθρωπο που ξέρω πως με αγαπά και τον αγαπώ και ξέρω πως μπορώ να βασίζομαι! Ένα ευχαριστώ στον εαυτό μου που πέρασε από 40 κύματα αλλά τα κατάφερ 
Και τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου που σε κάθε μου επιλογή είναι δίπλα μου με στηρίζει και με αγαπάει πραγματικά... The end...».

Δείτε την φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR