counter

Μαρία Λαζαρίδου: Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το MasterChef

Μαρία Λαζαρίδου: Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το MasterChef
Μαρία Λαζαρίδου: Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το MasterChef

Δοκιμασία αποχώρησης με φόντο τους 11 καλύτερους του MasterChef είχαμε το βράδυ της Τρίτης. Μετά την εβδομάδα των επιστροφών Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρία Λαζαρίδου και Παύλος Χάππιλος επιστράτευσαν όλες τους τις μαγειρικές γνώσεις για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το καλεσμένο chef, Νίκο Παπαστεργίου.

Η Μαρία Λαζαρίδου έκανε λάθος στην παρασκευή, που είχε επιπτώσεις τόσο στο οπτικό αποτέλεσμα και στο σχήμα των υλικών της όσο και στην γεύση. Έτσι ήταν αυτή που είχε το χειρότερο αποτέλεσμα και αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από τον μαγειρικό διαγωνισμό, η Μαρία Λαζαρίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Σας Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την στήριξη. Το μάστερ σεφ ήταν ένας όμορφος  κύκλος στην ζωή μου που έκλεισε, είμαι γεμάτη από εμπειρίες και συναισθήματα...γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, πήρα γνώσεις και εικόνες και νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που το έζησα όλο αυτό, με τόση ασφάλεια παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας.

Ευχαριστώ πολύ τους κριτές @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos που πίστεψαν σε εμένα τον δάσκαλο chef @alexandros_charalabopoulos που ήταν από τα μεγαλύτερα εφόδια που είχαμε μέσα στον διαγωνισμό. Τον fnb και chef @nick.d.thomas που ήταν ανελλιπώς δίπλα μας πρόθυμος να βοηθήσει για ότι χρειαζόμασταν! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστησω όλους τους ανθρώπους που είναι  πίσω από τις κάμερες  και συντελούν ώστε να δημιουργηθεί όλο αυτό που ονομάζουμε MASTER CHEF , χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν ♡ Είς το επανιδείν! Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Λαζαρίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR