counter

Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές! "Να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι"

Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές! "Να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι"
Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές! "Να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι"

Υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι όπως ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση στα social media η Μαρία Κορινθίου.

 Η ηθοποιός κατεβαίνει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού με την παράταξη «η πόλη μάς ενώνει» του Τάσου Μπινίσκου.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Κορινθίου είχε ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο μετά την απόσυρση του, η ηθοποιός αποφάσισε να μην κατέβει τις εκλογές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4/9 η Μαρία Κορινθίου μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram ανέφερε πώς μετά από πολλές συζητήσεις αποφάσισε να «κατέβει» στις εκλογές ενώ τόνισε πως θέλει να βάλει "το δικό της λιθαράκι" στην πολιτεία.

Μαρία Κορινθίου - Το μήνυμα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές

«Ύστερα από πολλή πολλή σκέψη και εκτενέστερες συζητήσεις, αποφάσισα να στηρίξω τον δήμαρχο της Δάφνης- Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο @tassosbiniskos και τον συνδυασμό «Η πόλη μάς ενώνει» @ipolimasenoni. Είναι πολύ σημαντικό για έμενα να με εμπιστεύονται και πάνω από όλα να με πιστεύουν, άνθρωποι που παλεύουν και αυτοί με τον τρόπο τους για ένα καλύτερο, ομορφότερο, ανεπτυγμένο τόπο.

Όλοι είμαστε μέρος αυτού, και όλοι μας δημιουργούμε και διαμορφώνουμε με την ιδιοσυγκρασία μας και την ταυτότητα μας, τις κοινότητες, τους δήμους, τις περιφέρειες και την ίδια μας τη χώρα. Είμαστε μέρος του όλου και είμαστε η φωνή που πρέπει να ακούγεται.

Δείτε επίσης - Μαρία Κορινθίου: Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την περιφέρεια Αττικής κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

Η δική μου φωνή λοιπόν, δημιουργείται μέσα από την τέχνη μου και την αγάπη μου να μοιραστώ, να προσφέρω τις γνώσης μου όλων αυτών των χρόνων (τελικά είναι πολλά τα χρόνια) και να δημιουργήσω ένα μικρό υπόβαθρο για την εξάπλωση και την ανάπτυξη του πολιτισμού μας, της ιστορίας μας και των τεχνών. Έτσι χέρι-χέρι και αγκαλιά με ανθρώπους έμπειρους να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε με πολλή αγάπη» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα της Μαρία Κορινθίου στο Instagram μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Facebook: Maria Korinthiou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR