counter

Μαρία Κορινθίου: Τι την εξόργισε και κατηγορεί τους δημοσιογράφους;

Μαρία Κορινθίου: Τι την εξόργισε και κατηγορεί τους δημοσιογράφους;
Μαρία Κορινθίου: Τι την εξόργισε και κατηγορεί τους δημοσιογράφους;

Η Μαρία Κορινθίου, φωτογραφήθηκε και μίλησε για όλα, στο περιοδικό «You Weekly» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που κατηγορεί τους δημοσιογράφους.
Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Ougachallenge και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Πώς το εξέλαβε η ίδια; «Δεν το δέχομαι. Δεν νομίζω ότι είναι αστείο να παραποιούν τον τρόπο με τον οποίο απαντώ. Αυτό έγινε κι όταν απάντησα σε μια απλή και ανούσια ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έλεγε “αν ήσουν άντρας με την Πηνελόπη Πλάκα ή τη Νικολέτα Καρρά θα έκανες σχέση;”… Και ξαφνικά βλέπω στα blogs λεζάντες και τίτλους: “Σοκ δήλωση: Με ποια θα έκανε σεξ η Κορινθίου!”. Δηλαδή ντροπή! Εκεί με ξεπερνάει!»
Όσο για το γιατί την έχουν συνδυάσει με το σεξ; «Γιατί απλώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω ενδοιασμούς όταν με ρωτάνε κάτι, θα σ’ το απαντήσω αλλά με το δικό μου τρόπο. Μη με παρουσιάσεις, όμως, μια άλλη προσωπικότητα γράφοντας κάτι άλλο. Ειλικρινά υπάρχει περίπτωση να φωτογραφίσω τη γάμπα μου για να ανεβάσουν θέματα με τίτλους “Δείτε την αισθησιακή φωτογράφηση της Μαρίας Κορινθίου!”… Είναι χυδαίο γιατί είμαι παντρεμένη και μάνα!»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR