counter

Μαρία Κορινθίου: Μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο κρεβάτι της!

Μαρία Κορινθίου: Μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο κρεβάτι της!
Μαρία Κορινθίου: Μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο κρεβάτι της!

Η Μαρία Κορινθίου έμαθε να αγαπά το σώμα της έτσι όπως ακριβώς είναι και δεν διστάζει να μας το δείχνει, συχνά πυκνά, μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media.

«Κατά διαστήματα δεν νιώθω καλά με το σώμα μου. Έχω διαπιστώσει πως αυτό πηγάζει από το πόσο καλά είμαι με τον εαυτό μου, με την ψυχολογία μου. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κάνεις πλεονεκτήματα τα μειονεκτήματα που νιώθεις πως έχεις. Και όταν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν σε νοιάζει καν το βάρος σου... Με την εικόνα μου είχα θέματα σε πολύ μικρότερη ηλικία ‒ με ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα. Ο σύζυγός μου (σ.σ. Γιάννης Αϊβάζης) ούτε καν ασχολείται με τα κιλά μου. Με εκτιμάει, με σέβεται και με αγαπάει όπως ακριβώς είμαι. Γιατί να αλλάξω; Έτσι με πήρε!», είχε δηλώσει παλαιότερα η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Χθες το βράδυ, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie, θέλοντας να δείξει στις διαδικτυακές της φίλες τον νέο και εντυπωσιακό στηθόδεσμο που αγόρασε, με τους άντρες θαυμαστές της, ωστόσο, να "κολλούν" στο πληθωρικό της μπούστο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της έπεσαν... βροχή.

Μαρία Κορινθίου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR