counter

Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση της σε χρήστη του Twitter που σχολίασε τα κιλά της

Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση της σε χρήστη του Twitter που σχολίασε τα κιλά της
Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση της σε χρήστη του Twitter που σχολίασε τα κιλά της

Η Μαρία Κορινθίου το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην αναβίωση του έργου «Νεράιδα και το Παλικάρι», το οποίο μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι από τον Γιώργο Βάλαρη.

Τα σχόλια τα οποία δέχτηκε η γνωστή ηθοποιός για τον ρόλο που είχε ενσαρκώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Η ίδια ως λάτρης των social media έχει αναπτύξει μία καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και απαντάει σε όλα τους τα μηνύματα -  σχόλια.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Κορινθίου μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει σε ένα χρήστη του Twitter που σχολίασε αρκετά έντονα τα κιλά της.

«Είχα δει κάτι σκηνές με Κορινθίου στο Νεράιδα και το Παλικάρι. Είναι διπλάσια από τον ηθοποιό που της έβαλαν να κάνει τον γαμπρό που της έφεραν με συνοικέσιο. Γελοίο θέαμα. Δεν την βρίσκω τώρα την σκηνή, αλλά κοιτάξτε μέγεθος συγκριτικά με τους άντρες», έγραψε με την Μαρία Κορινθίου να απαντάει δημοσιεύοντας ένα βίντεο και λέγοντας χαρακτηριστικά «Να κάτσε περίμενε να σου δείξω εγώ....δεν έχεις καλά το πλάνο¨.

Ωστόσο, ο χρήστης συνέχισε τα άκομψα σχόλια προς την ηθοποιό γράφοντας «Ε ναι, και αν βρεις άλλο πιο μακρινό δεν θα φαίνεται τίποτα. Δεν έχω πρόβλημα με το σώμα σου, μια χαρά είναι, απλά όχι για τον συγκεκριμένο ρόλο Το "Γελοίο θέαμα" ήταν ότι ο τύπος που έκανε τον "άξεστο που σου κάνουν συνοικέσιο" ήταν πιο μικροκαμωμένος.».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με την συγκεκριμένη συζήτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR