counter

Μαρία Κορινθίου: Έχει περάσει κρίση ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη;

Μαρία Κορινθίου: Έχει περάσει κρίση ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη;
Μαρία Κορινθίου: Έχει περάσει κρίση ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη;

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε αν ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, αποκάλυψε αν έχει περάσει σοβαρή κρίση ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Με τον Γιάννη είστε ζευγάρι δώδεκα χρόνια. Ο γάμος σας έχει περάσει κάποια σοβαρή κρίση μέσα σε αυτό το διάστημα;

Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου «Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε». Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε! Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω «Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ». Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει «Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε». Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου.

Είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του;

Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια.

Ετοιμάζεις ταινία, βιβλίο και περιοδείες με τη Νεράιδα και το Παληκάρι. Στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια θα σε δούμε; Τα κανάλια σε θέλουν!

Κάθε χρόνο μού γίνονται προτάσεις για τηλεόραση, αλλά επιμένω στο «όχι». Φέτος, δεν μου έχει γίνει ακόμα, αλλά συνήθως αυτά έρχονται τον Ιούνιο. Κάποια στιγμή θα κάνω, αν αυτό που μου προταθεί με αντιπροσωπεύει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR