counter

Μαρία Κορινθίου: "Δεν αντιμετωπίζουν τη σχέση μου με το Γιάννη ούτε με τον ελάχιστο σεβασμό"

Μαρία Κορινθίου: "Δεν αντιμετωπίζουν τη σχέση μου με το Γιάννη ούτε με τον ελάχιστο σεβασμό"
Μαρία Κορινθίου: "Δεν αντιμετωπίζουν τη σχέση μου με το Γιάννη ούτε με τον ελάχιστο σεβασμό"

Μαρία Κορινθίου

Συνέντευξη ε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθίου στην εφ’όλης συνέντευξη που έδωσε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γάμο της με την Γιάννη Αιβάζη, την καρμική σχέση τους και τα τρίτα πρόσωπα που ήθελαν να εισβάλλουν στη ζωή τους.

Είχες πει ότι η γνωριμία και η σχέση σου με το Γιάννη είναι καρμική. Πιστεύεις ότι υπήρχαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να είστε μαζί. Πάρα πολλοί και δεν το λέω τυχαία. Ακόμα και όταν βγαίνουμε μαζί, είναι εμφανές ότι δεν αντιμετωπίζουν τη σχέση μας ούτε με τον ελάχιστο σεβασμό. Είναι πολλοί αυτοί που για τους δικούς τους ενδεχομένως λόγους δεν θέλουν να είμαστε μαζί και δημιουργούν συνέχεια καταστάσεις να χωρίσουμε. Έχω βιώσει πράγματα εξωφρενικά . Π.χ  σε μια πρόσφατη έξοδό μας, ενώ βρισκόμουν συνέχεια δίπλα στον Γιάννη, μια γυναίκα εμφανώς τον φλέρταρε με το βλέμμα της.

Πώς αντέδρασες; Της έκανα σαφές με το ύφος μου ότι είχα καταλάβει τι συνέβαινε και ότι όφειλε να σταματήσει να «παίζει» τόσο απροκάλυπτα. Απαιτώ να με σέβονται, όπως ακριβώς σέβομαι και εγώ πάντα τους άλλους. Όσα χρόνια είμαστε μαζί με τον Γιάννη, αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη. Με εξοργίζει να μην υπολογίζουν ότι ένας άνθρωπος συνοδεύεται.

Έτυχε ποτέ να τον φλερτάρει κάποια επώνυμη μπροστά σου; Όχι. Συνέβη όμως όταν δεν ήμουν παρούσα. Μου το είπε ο ίδιος. Προτιμώ να μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Είμαστε σε ένα χώρο που συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης δημιουργήσαμε συνειδητά οικογένεια. 

Μαρία Κορινθίου

Πηγή: ΕΓΩ weekly!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR