counter

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να συμμετέχει στο πρώτο μέρος του "Πρωινού"

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να συμμετέχει στο πρώτο μέρος του "Πρωινού"
Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να συμμετέχει στο πρώτο μέρος του "Πρωινού"

Tη Δευτέρα (10/10) η Μαρία Κορινθίου μπήκε στην ομάδα Πρωινού, όπου τη βλέπουμε στη μαγειρική, τα ζώδια και φυσικά στο εμπορικό κομμάτι της εκπομπής. Η ηθοποιός δε συμμετέχει καθόλου ωστόσο στο πρώτο μέρος, που έχει να κάνει με την επικαιρότητα.

Η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open weekend και τη Πένυ Καβέτσου, ρωτήθηκε για την παρουσία της στο Πρωινό, ενώ εξήγησε και για ποιον λόγο δε θα ήθελε να συμμετέχει καθόλου στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής.

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό, όλα είναι καλά. Δε βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω και ακούω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δε με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Λιάγκας για Mαρία Kορινθίου: "Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει εδώ… Θα μακροημερεύσει"

Δε θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα, σας ευχαριστώ πολύ. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν… Δεν μπορώ. Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δε ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με όλα αυτά τα γεγονότα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω,  μια χαρά είμαι» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Τέλος η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και το σχόλιό του για το πόσο καιρό θα μείνει στο Πρωινό, αλλά και για τους “εχθρούς τους”.

«Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δε ξέρω ποιοι είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ» σχολίασε η ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR