counter

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει πως είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό"

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει πως είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό"
Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει πως είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό"

Στο περιοδικό Hello και τη Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ενταχθεί στην ομάδα του “Πρωινού” και για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Δείτε επίσης - Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως της έγινε η πρόταση από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 

Φέτος σε βλέπουμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Πώς νιώθεις με αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα; 

 Το σκέφτηκα και το συζήτησα πολύ πριν το αποφασίσω καθώς η εκπομπή ήδη έχει ξεκινήσει. Μίλησα ωστόσο με τους υπεύθυνους του καναλιού και βρήκαμε την ιδανικότητερη λύση ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση πολύ συνειδητά γιατί όλα ήταν ξεκάθαρα μεταξύ μας εξαρχής. Εξέφρασα τις ανησυχίες και τα θέλω μου, μου εξήγησαν κι εκείνοι  ποιο ήταν το ζητούμενο κι έτσι τα βρήκαμε αμέσως. Η Αγλαϊα Λάτσιου είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνδέομαι και επικοινωνώ τόσο απόλυτα και ουσιαστικά που δεν χρειάστηκαν παρά τρεις ημέρες για να ορίσουμε τους όρους συνεργασίας μας, να συνυπάρξουμε και να αγκαλιαστούμε. 

 Ο Γιώργος Λιάγκας πώς είναι ως συνεργάτης; 

 Με τον Γιώργο, αν και δεν έχουμε κάνει παρέα, είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Κοιταζόμαστε και επικοινωνούμε. Μπορώ να σταθώ δίπλα του και αισθάνομαι ότι κι εκείνος νιώθει καλά με μένα. Όλη η παρουσίαση είναι πάνω του, είναι ένας καθιερωμένος δημοσιογράφος και από τους καλύτερους στην ενημέρωση. Είναι επίσης βοηθητικός με τους συνεργάτες του, σοβαρός και πολύ δοτικός. Προσωπικά, δεν είχα ούτε έχω την ανάγκη να δείξω ότι μπορώ να γίνω δημοσιογράφος. Είναι μοιρασμένοι οι ρόλοι. 

 Πώς περνάς; 

 Πολύ καλά καθώς υπάρχουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός. Έχουμε το χώρο και το χρόνο του ο καθένας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR