counter

Μαρία Κανελλοπούλου: “Λύγισε” on camera – Τι συνέβη;

Μαρία Κανελλοπούλου: “Λύγισε” on camera – Τι συνέβη;
Μαρία Κανελλοπούλου: “Λύγισε” on camera – Τι συνέβη;

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και την Ειρήνη Διαμαντακίδου μίλησε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε με συγκίνηση στη Νατάσα Μανίσαλη, ενώ “λύγισε” όταν περιέγραψε ένα περιστατικό με τον ανιψιό της.

«Από τις τηλεοπτικές μου συνεργασίες θυμάμαι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που είχε άδοξο τέλος. Ήταν ένα καταπληκτικό σενάριο, ήταν μια σειρά που είχε όλες τις προϋποθέσεις να σκίσει. Το πρώτο επεισόδιο είχε 53%, νούμερα που δεν τα βλέπουμε τώρα ούτε στις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ρόλος μου ήταν εξαιρετικός, δεδομένου ότι μέχρι τότε έπαιζα μόνο καλά παιδιά», είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου και συνέχισε: «Στην πορεία της καριέρας μου υπήρχαν άνθρωποι που ήθελα να πατήσω το κουμπί της εξαφάνισης, της δικής μου ή της δικής τους. Κατά περιόδους έβγαλα αρκετά χρήματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ στα ψηλά μεροκάματα».

Η Μαρία Κανελλοπούλου σχετικά με τη Νατάσα Μανίσαλη δήλωσε: «Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν για μένα σχέση ζωής. Τι να πρωτοθυμηθώ για τη Νατάσα; Το χιούμορ της; Τη ζωντάνια της; Που νόμιζε ότι θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι. Ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην τη θυμηθώ. Ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα. Καμιά φορά δεν το πιστεύω. Από τότε που “έφυγε” δεν έχω δει καμία επανάληψη του “Εμείς κι εμείς”».

Ακόμη, η ίδια ανέφερε πως δεν θα θυσίαζε ποτέ μια σχέση αγάπης για την καριέρα της, ενώ το ότι δεν παντρεύτηκε πιστεύει πως ήταν κάτι το τυχαίο.

Μάλιστα, η Μαρία Κανελλοπούλου τόνισε πως αν και δεν έχει δικά της παιδιά, νιώθει τα ανίψια και τα εγγόνια της ως τέτοια, όπως και τους μαθητές της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR