counter

Μαρία Καλάβρια: Το υπέρογκο χρηματικό πόσο που πήρε για μια πασαρέλα και η εξομολόγηση για το διαζύγιό της

Μαρία Καλάβρια: Το υπέρογκο χρηματικό πόσο που πήρε για μια πασαρέλα και η εξομολόγηση για το διαζύγιό της
Μαρία Καλάβρια: Το υπέρογκο χρηματικό πόσο που πήρε για μια πασαρέλα και η εξομολόγηση για το διαζύγιό της

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησαν την Μαρία Καλάβρια.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, έκανε μια εξομολόγηση για τον γάμο, το διαζύγιο και τα παιδιά της, ενώ αποκάλυψε και το υπέρογκο χρηματικό ποσό που πήρε για μια πασαρέλα.

Όσα είπε η Μαρία Καλάβρια για το μόντελινκ και την οικογένειά της

«Αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει, κάτι ετοιμάζω. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά. Δεν υπήρχαν πολλά μοντέλα οπότε τα χρήματα ήταν σημαντικά. Τα χρήματα τα ξόδευα.

Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω πολύ γυμναστική. Όταν έμεινα έγκυος έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό και πήρα 25 κιλά.

Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Είναι ωραίο να κάνεις παιδιά σε μικρή ηλικία γιατί μπορείς να είσαι κοντά τους. Μένουν ακόμα μαζί μου.

Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο. Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή», είπε η Μαρία Καλάβρια.

Κλείνοντας, η Μαρία Καλάβρια πρόσθεσε: «Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής. Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR