counter

Μαρία Ιωαννίδου: Η δήλωση για τον Γιώργου Κιμούλη που έφερε ένταση στον αέρα του “Πρωινού μας”

Μαρία Ιωαννίδου: Η δήλωση για τον Γιώργου Κιμούλη που έφερε ένταση στον αέρα του “Πρωινού μας”
Μαρία Ιωαννίδου: Η δήλωση για τον Γιώργου Κιμούλη που έφερε ένταση στον αέρα του “Πρωινού μας”

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

«Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Γιώργος Κιμούλης για το οτιδήποτε; Δεν έκανε τίποτα. Έχουν τέτοια συμπεριφορά πολλοί. Σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει αρκετές κακές συμπεριφορές. Εδώ και ο σύζυγός μας μπορεί να είναι με κακή συμπεριφορά και ο συγγενής μας και ο αδελφός μας, τι σημαίνει όλο αυτό. Δεν βίασε κανέναν ο Γιώργος Κιμούλης παιδιά, έλεος πια! Στη βία σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Έχω συνεργαστεί με τον Κιμούλη, είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί κι έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τη συμπεριφορά των υπολοίπων», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε επίσης - Γιώργος Κιμούλης: “Το παρελθόν είναι πρόλογος, όσο και να προσπαθεί κανείς να ξεφύγει από αυτό, εμφανίζεται”

Ένταση στο «Πρωινό μας» με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν ένταση στον εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Αφροδίτη Γραμμέλη να τονίζει: «Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που άκουσα. Εμένα προσωπικά με προσβάλει πάρα πολύ η δήλωση της κ. Ιωαννίδου, διότι δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές ανδρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία;».

«Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου», συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου με την Φαίη Σκορδά να λέει με τη σειρά της «Σέβομαι την άποψη της Μαρία Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη. Τελεία. Για μένα, αυτή η δήλωση έχει μια κακοποιητική χροιά. Τι σημαίνει δηλαδή, ότι οι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR