counter

Μαρία Ηλιάκη: "Τις προάλλες η κόρη μου, είπε κάτι που με στεναχώρησε…"

Μαρία Ηλιάκη: "Τις προάλλες η κόρη μου, είπε κάτι που με στεναχώρησε…"
Μαρία Ηλιάκη: "Τις προάλλες η κόρη μου, είπε κάτι που με στεναχώρησε…"

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με την κόρη της, που σε λίγο καιρό θα γίνει δύο ετών.

«Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα, γιατί η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή! Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου.

Διαβάστε επίσης: Mαρία Hλιάκη: Ανέβασε αδημοσίευτη φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει την κόρη της

Τις προάλλες είπε κάτι που με στεναχώρησε. Δες της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: “μαμά, έξω από το δωμάτιο. Πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;”

Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Σχετικά με την απουσία της μητέρας της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε: «Η μαμά μου δεν ήταν ο άνθρωπος που έδινε συμβουλές. Μέσα μου θα υπάρχει αυτό το αγκάθι, ότι θα ήθελα την μαμά μου, σε διάφορες φάσεις της ζωής. Όπως στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα, ήταν μια στιγμή που έλεγα: “μωρέ γιατί να μην είναι και αυτήν εδώ;”».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR