counter

Μαρία Ηλιάκη: Πέρασε με κόκκινο φανάρι πεζή και της έκοψαν κλήση στη Ζυρίχη

Μαρία Ηλιάκη: Πέρασε με κόκκινο φανάρι πεζή και της έκοψαν κλήση στη Ζυρίχη
Μαρία Ηλιάκη: Πέρασε με κόκκινο φανάρι πεζή και της έκοψαν κλήση στη Ζυρίχη

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο απολαμβάνει την προσωπική της ευτυχία, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, καθώς στη Ζυρίχη μένει και εργάζεται ο αγαπημένος της.

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη αρκετά συχνά ταξιδεύει εκεί, για να είναι κοντά στον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες στιγμές της από την καθημερινότητά της στη Ζυρίχη.

Αυτή τη φορά, με μερικά βίντεο αποκάλυψε το απρόοπτο που της συνέβη κατά την διάρκεια που πήγαινε στο κομμωτήριο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη πέρασε πεζή με κόκκινο φανάρι και της έκοψαν κλήση.

«Το ζήσαμε παιδιά και αυτό στην Ελβετία, δεν μπορώ να πω οι εμπειρίες είναι πολλές. Σήμερα με γράψανε επειδή πέρασα με κόκκινο. Όχι οδηγώντας, πέρασα με κόκκινο πεζή. Δηλαδή έτρεχα να πάω στο κομμωτήριο να μην αργήσω στο ραντεβού, πέρασα το φανάρι την διάβαση με κόκκινο, είδα δεν έρχονταν αυτοκίνητο και πέρασα και βλέπω τον αστυνομικό απέναντι μου έγνεφε. Αυτοί εντωμεταξύ είναι και οπλισμένοι, μόνο τόξο δεν έχουν πάνω τους. Όλα τα άλλα όπλα τα έχουν. Τώρα λέω κάτσε κακομοίρα να δεις τι θα σου πει και μην μιλάς καθόλου. Μου έλεγε αυτός, μην μιλάς καθόλου έλεγα εγώ Μαρία. Και εκεί ανάμεσα στα πολλά ja έδωσα και 20 φράγκα πρόστιμο. Το πάθημα μου έγινε μάθημα. Δεν πρόκειται να ξαναπεράσω δρόμο ποτέ με κόκκινο», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR