counter

Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού
Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά – δες» της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη μητρότητα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού.

Διαβάστε επίσης -  Μαρία Ηλιάκη: "Πριν γνωρίζω τον Στέλιο ήμουν λίγο παρτάκιας, η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά διαόλου"

Μαρία Ηλιάκη – Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της και το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

«Όταν σου μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος, δεν το πολυπιστεύεις στην αρχή. Έχεις μια χαρά για αυτό που θα έρθει αλλά εγώ την είδα την εγκυμοσύνη λίγο σαν project, όπως βλέπω όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Είμαι στρατιώτης. Ήξερα ότι αυτούς τους 9 μήνες οφείλω να τα κάνω όλα σωστά.  Προσπάθησα, γιατί είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Υπερέμεση λέγεται, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες…

Τρεις μήνες δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήμουν με τους ορούς…Μία φορά τον μήνα με περίμεναν, ήξεραν ότι θα έρθει η Ηλιάκη. Όταν μου είπε ο γιατρός εδώ φύγε, έμεινα 6 μήνες στην Ελβετία και εκεί γεννήσαμε. Δεν με ξεγέννησε ο Στέλιος, με ξεγέννησε ο διευθυντής του. Βέβαια, η στιγμή εκείνη δεν ήταν πολύ συγκινητικό στην πράξη. Ήμουν φοβισμένη. Ήταν προγραμματισμένο με καισαρική. Σηκώθηκα το πρωί, φτιάχτηκα, είχα πάει το πρωί κομμωτήριο. Τα είχα κάνει όλα σωστά και πήγα πολύ άνετη και κουλ στο μαιευτήριο. Μόλις με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, με έπιασε ένα τρέμουλο, να κλαίω. Φοβόμουν και δεν ήξερα γιατί», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού η παρουσιάστρια απάντησε: «Και ναι και όχι. Ας μη γελιόμαστε, η μητρότητα είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα τσακ δύσκολο. Τα παιδιά θέλουν μία ευτυχισμένη μάνα, όχι μία θυσιασμένη».

 

Photo Credits: Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR