counter

Μαρία Ηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή

Μαρία Ηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή
Μαρία Ηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή

Μία ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την Μαρία Ηλιάκη αφού η μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή, θα είχε την ονομαστική της εορτή.

Η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα μένει μαζί με τον σύντροφο της στη Ζυρίχη, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην μαμά της και κάθε χρόνο σαν σήμερα την μνημονεύεται.

Μάλιστα μιας και η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media, με μία φωτογραφία θέλησε να γράψει κάποια τρυφερά λόγια για την μητέρα της.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με το τατουάζ που έχει στο χέρι της και γράφει το όνομα του αγαπημένου της προσώπου, «Αναστασία».

«Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το «Αχ μανούλα μου» που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές. Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στον ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε ζωή. Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία ή τη συγγνώμη της. Γιατί έτσι και αλλιώς μέσα από σένα ζει.. Χρόνια πολλά μαμά»,έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram της Μαρίας Ηλιάκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR