counter

Μαρία Ηλιάκη: Η σχέση της σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά

Μαρία Ηλιάκη: Η σχέση της σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά
Μαρία Ηλιάκη: Η σχέση της σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά

Στις ερωτήσεις των followers της απάντησε η Μαρία Ηλιάκη. Στο επίκεντρο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η σχέση της παρουσιάστριας με τον Νίκο Μουτσινά, με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να τη ρωτάνε αν μιλάνε.

«Πάντα θα μιλάμε» απάντησε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη. Στη συνέχεια ωστόσο μια follower ρώτησε την παρουσιάστρια αν οι δυο τους υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι, με τη Μαρία Ηλιάκη να απαντάει αρνητικά, με χιούμορ.

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του Για την παρέα, ο Νίκος Μουτσινάς είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό People και όταν ρωτήθηκε για τη Μαρία Ηλιάκη, είχε δηλώσει: «Είδα τη συνέντευξή της Μαρίας στη Φωλιά των Κου Κου και πήρα μια πληροφορία που δεν την είχα πριν: ότι με όσα περάσαμε στο Ξαναδέστε Τους αλλά και με τα προσωπικά της, που πήραν μεγάλη διάσταση τότε, αποφάσισε η ίδια να αποτραβηχτεί, να κάνει αλλαγές στον εαυτό της. Πήραμε μια απόσταση και μεταξύ μας γιατί νομίζω ότι νιώσαμε ότι μας πήραν το παιχνίδι μας μέσα από τα χέρια. Παίζαμε με το Ξαναδέστε Τους, είχαμε χαρά. Οπότε είναι σαν τα παιδάκια που θα σου κάνουν μούτρα, θα κλάψουν, θα σκεφτούν “γιατί μου συνέβη αυτό;”.

Δεν κάναμε μούτρα ο ένας στον άλλο, αλλά πήραμε κάπως το χρόνο μας, νομίζω χωρίς να αλλάξει κάτι ανάμεσά μας ουσιαστικά. Μου έστειλε και μήνυμα στην πρεμιέρα της εκπομπής για καλή αρχή και μου είπε πως της άρεσε. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν ποτέ τα συναισθήματά μου για τη Μαρία. Η σχέση μου μαζί της έχει μια πολύ γερή βάση, που είναι δεμένη με χαρές, άγχη, προσωπικά προβλήματα, θανάτους. Δεν είναι απλά μια συνεργασία μου, είναι η Μαρία. Για εμένα η Μαρία είναι το φανταρικό μου».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR