counter

Μαρία Ηλιάκη: Η σχέση της με τον αθλητή Αντώνη Τσαπατάκη

Μαρία Ηλιάκη: Η σχέση της με τον αθλητή Αντώνη Τσαπατάκη
Μαρία Ηλιάκη: Η σχέση της με τον αθλητή Αντώνη Τσαπατάκη

Τσαπατάκης Ηλιάκη

Στο People που κυκλοφορεί παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ηλιάκη με τον φίλο της και παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη. Η φιλία τους μετράει ένα χρόνο, αφού γνωρίστηκαν στα Χανιά μέσω κοινών γνωστών, όπως δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ στον Καναδά, με την ελληνική αποστολή κατακτώντας δύο μετάλλια ενώ στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου κατέκτησε τη τέταρτη θέση, στα 100 μέτρα πρόσθιο.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης εξομολογείται στο περιοδικό People πώς ακριβώς έπαθε το μοιραίο ατύχημα που τον άφησε ανάπηρο: "Ήμουν 18 χρονών με χιλιάρα μηχανή, ωραίος γκόμενος και εντελώς ματαιόδοξος. Ήταν 12 το μεσημέρι όταν έπεσα από τη μηχανή. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ότι στεναχωρήθηκε και αναστατώθηκε η μητέρα μου" δηλώνει ο Έλληνας παραολυμπιονίκης.

Επηρεάστηκε η σεξουαλική σου ζωή από το ατύχημα;

"Το ατύχημα δεν μου έχει στερήσει τίποτα. Άνετα μπορώ να κάνω σεξ αλλά ακόμα και να μην μπορούσα θα τα έβγαζα πέρα. Ωστόσο δυσκολεύομαι να κάνω σχέση, είναι δύσκολο να κάνεις σχέση στα 25 σου. Η μεγαλύτερη μου σχέση κράτησε 6 μήνες" συνεχίζει ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ποιον θεωρείς τον ιδανικό σύντροφο για τη φίλη σου, Μαρία Ηλιάκη;

«Θα πρέπει να είναι γύρω στα 38-40 με κοστούμι, σοβαρός και κυριλέ. Όταν θα πίνουν το κρασάκι τους σε κάποιο μπαρ θα βγάζει και το πιο αστείο του πρόσωπο. Το πρωί με κυριλέ αυτοκίνητο και το βράδυ με T-shirt και μηχανή" απαντάει με χιούμορ ο Αντώνης Τσαπατάκης

Η Μαρία Ηλιάκη εξομολογείται: "Η φιλία μου με τον Αντώνη Τσαπατάκη είναι ένα μάθημα ζωής για μένα. Μπροστά στα δικά του προβλήματα τα δικά μου φαντάζουν αστεία. Το πιοπερίεργο πράγμα που μου έχει πει είναι ότι η ζωή του είναι καλύτερη τώρα."

Τσαπατάκης Ηλιάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR