counter

Μαρία Ηλιάκη: Η ιδιαίτερη περίοδος που περνάει με την κόρη της, Κατερίνα – “Kλαίει, πλαντάζει”

Μαρία Ηλιάκη: Η ιδιαίτερη περίοδος που περνάει με την κόρη της, Κατερίνα – “Kλαίει, πλαντάζει”
Μαρία Ηλιάκη: Η ιδιαίτερη περίοδος που περνάει με την κόρη της, Κατερίνα – “Kλαίει, πλαντάζει”

Την ζωή της προς το καλύτερο είδε να αλλάζει η Μαρία Ηλιάκη τον τελευταίο χρόνο.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του ερωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, την κόρη τους Κατερίνα και από τότε βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Η Μαρία Ηλιάκη συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμιότυπα με την κορούλα της, αλλά και προβληματισμούς της για τη μητρότητα και κάτι παρόμοιο έκανε και η σήμερα.

Δείτε επίσης - Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και το συγκινητικό... νανούρισμα

Η Μαρία Ηλιάκη κοινοποίησε ένα βίντεο στο Instagram και εξομολογήθηκε πως βιώνει μια περίεργη περίοδο με την μικρή Κατερίνα, καθώς κλαίει συνέχεια, όταν φεύγει μακριά της.

«Εμείς τώρα περνάμε την περίοδο “Θέλω μόνο τη μαμά μου”. Τύπου κατεβάζω τα σκουπίδια, κλαίει, πλαντάζει, λες και θα πάω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια. Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο κάτω, σπαράζει. Μπήκα λοιπόν, κι εγώ και διάβασα ότι το παθαίνουν αυτό αυτούς τους μήνες τα παιδιά κι ότι είναι το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά, ότι πρέπει η μαμά να εξηγεί. Και κάθομαι κι εγώ και εξηγώ. “Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα λείψει πέντε λεπτά και θα γυρίσει. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα πάει να κάνει το πιπί της Δεν… “Μαμά”. Όλη την ώρα “Μαμά”. “Μαμά”και κλάμα. Αυτό. Φαντάζομαι κάποιες το ξέρετε και κάποιες θα το μάθετε», είπε η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που κοινοποίησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Instagram της Μαρίας Ηλιάκη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR