counter

Μαρία Ηλιάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Μαρία Ηλιάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η εξομολόγηση για τον σύντροφό της
Μαρία Ηλιάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Η σχέση φαίνεται να έχει ανανεώσει πολύ την Μαρία Ηλιάκη, όπου διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην προσωπική της ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τον ρόλο της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για την σχέση αγάπης που έχει με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τον λόγο που δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης.

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και αρκετούς μήνες έχει παραδεχτεί πως είναι ευτυχισμένη μέσα στην σχέση της με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Γαλίτη και δηλώνει πως είναι ερωτευμένη. Όπως δήλωσε και η ίδια: «Νομίζω πως φέτος διανύω την πιο φωτεινή άνοιξη της ζωής μου. Σχέδια γάμου, όμως δεν υπάρχουν. Είμαστε μόνο έξι μήνες μαζί. Δεν έχω τέτοιες βλέψεις». 

Τί δηλώνει για τις πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της που είδαν το φως της δημοσιότητας; " Ήταν το τελευταίο που περίμενα. Να σκεφτείς πως ήμασταν σε ένα λιβάδι στη μέση του πουθενά και το μόνο που θυμάμαι δίπλα μου ήταν μια μαμά με το παιδάκι της, το οποίο φωτογράφιζε. Από ό,τι αποδείχτηκε τελικά, δεν φωτογράφιζε το παιδάκι της, αλλά εμένα. Αυτές οι φωτογραφίες ήταν λίγο σοκ ομολογώ. Ήταν μάλλον άκομψος και ο τίτλος που μπήκε στο θέμα (σ.σ. “Καβάλα με νέο άντρα η Ηλιάκη”). Αλλά τι να πω; Συμβαίνουν κι αυτά! Επιπλέον, ήταν μόλις ο δεύτερος μήνας που βγαίναμε» (..) «Μετά, όμως, όταν έγινε γνωστό πως ο Νεκτάριος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων και είπαν και ποια εστιατόρια έχει, ήμουν προετοιμασμένη. Επειδή εμείς, έτσι κι αλλιώς, πηγαίναμε σε αυτά τα εστιατόρια, γιατί είναι η δουλειά του ‒τι θα του έλεγα, “μην πας στο εστιατόριο”;, θα μου έλεγε κι αυτός “μην πας στην εκπομπή”‒, περίμενα πως κάποια στιγμή θα συμβεί, είδα και τους φωτογράφους. Ευτυχώς, ήμουν και ωραία ντυμένη εκείνη την ημέρα! Αλλά δεν με πείραξε κιόλας. Είμαι καλά και δεν έχω λόγο να το κρύψω. Ήταν κάτι πολύ ωραίο από την αρχή» παραδέχεται. 

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ηλιάκη: Η δήλωση για την εγκυμοσύνη στον αέρα της εκπομπής - VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR