counter

Μαρία Ηλιάκη: Η ανάρτηση στο Instagram για την τηλεοπτική εμφάνιση του Στέλιου Μανουσάκη

Μαρία Ηλιάκη: Η ανάρτηση στο Instagram για την τηλεοπτική εμφάνιση του Στέλιου Μανουσάκη
Μαρία Ηλιάκη: Η ανάρτηση στο Instagram για την τηλεοπτική εμφάνιση του Στέλιου Μανουσάκη

Το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου ο μαιευτήρας και χειρουργός, γυναικολόγος, Στέλιος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Μιχάλη ΚεφαλογιάννηΌλα για τη ζωή μας”.

Μάλιστα, στο πλατό βρέθηκε και η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

Όλοι μαζί μίλησαν για για την υστερεκτομή και για το τι πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες.

Δείτε επίσης! Δώρα Χρυσικού: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο – "Ένα αγέννητο παιδί μου έσωσε τη ζωή"

Ο Στέλιος Μανουσάκης, είπε πως η υστερεκτομή στη γυναίκα είναι ένα περίπλοκο πρόβλημα.

«Δεν αφορά μόνο την κακοήθεια αλλά οι περισσότερες επεμβάσεις γίνονται λόγω καλοήθειας. Το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά τα ινομυώματα. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Στη προληπτική αφαίρεση μήτρας πρέπει η γυναίκα να ενημερωθεί για όλα και για το τι συνεπάγεται. Το σύνδρομο Λιντς δείχνει μία προδιάθεση ανάπτυξης καρκίνου του ενδομήτριου, των ωοθηκών ή ακόμα και του εντέρου. Σε αυτές τις περιπτώσεις προληπτικά θα πρέπει να αφαιρείται η μήτρα», ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή ο Στέλιος Μανουσάκης.

Ο Στέλιος Μανουσάκης είπε πως υπάρχουν διάφορα είδη υστερεκτομής και εξαρτάται από την παθογένεια που υπάρχει το εάν θα αφαιρεθούν όλα τα όργανα.

«Στην καλοήθεια συνήθως αφαιρούμε είτε ολόκληρη τη μήτρα είτε αφήνουμε τον τράχηλο μέσα. Σε περιπτώσεις κακοήθειας ή πρόληψης πρέπει να αφαιρέσουμε και τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες», ανέφερε.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για τον Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη το πρωί του Σαββάτου παρακολούθησε τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, από την τηλεόραση του σπιτιού τους.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την τηλεοπτική εμφάνιση του αγαπημένου της στην εκπομπή του Mega κι’ έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR