counter

Μαρία Ηλιάκη: "Δεν συμφωνώ με την Κατερίνα Καινούργιου που δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή"

Μαρία Ηλιάκη: "Δεν συμφωνώ με την Κατερίνα Καινούργιου που δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή"
Μαρία Ηλιάκη: "Δεν συμφωνώ με την Κατερίνα Καινούργιου που δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή"

Μαρία Ηλιάκη

Για την προσωπική της ζωή, την οποία προσέχει και δεν αφήνει να διαρρεύσει στα περιοδικά μίλησε η Μαρία Ηλιάκη. Ακόμη απάντησε και για τις παρουσιάστριες που χρησιμοποιούν την προσωπική τους ζωή ή μια φωτογράφηση με μπικίνι στην παραλία για να μπουν στην τηλεόραση.

Μαρία Ηλιάκη Κατερίνα Καινούργιου

"Ποιος φωτογραφίζεται με το μαγιό για να έχει εκπομπή; Το μπικίνι θα σου δώσει εκπομπή; Τώρα για την δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής, και επειδή προφανώς αναφέρεστε στην Κατερίνα Καινούργιου, της έχω πει ότι εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική, αλλά δεν με ακούει".

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. "Ξέρω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω και το ετοιμάζω στο μυαλό μου. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που μπορώ να πω ακόμα, γιατί δεν είναι έτοιμο να το παρουσιάσω. Δεν ξέρω αν θα αρέσει στους τηλεθεατές. Κάθε νέα εκπομπή είναι ρίσκο. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι από τα πρόσωπα που δέχονται τις προτάσεις σωρηδόν και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Μία φορά είχα πρόταση από άλλο κανάλι, που όμως δεν ευδοκίμησε. Γενικά, όμως, είμαι άνθρωπος της σταθερότητας. Από τη στιγμή που είμαι στον ALPHA, που τον θεωρώ σπίτι μου, θέλω να μείνω εκεί. Ο μόνος λόγος που θα έφευγα από κάπου θα ήταν γιατί δεν θα με εκτιμούσαν".

Μαρία Ηλιάκη Γιώργος Καπουτζίδης

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη "κόντρα" της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, όταν ο τελευταίος είπε ότι δεν θα συνεργαζόταν μαζί της. "Αφού πριν από ένα μήνα τον συμπαθούσα, δεν μπορώ ξαφνικά να τον αντιπαθήσω επειδή είπε κάτι για μένα. Τίποτα δεν του έχω κάνει. Δεν με βλέπει και δεν του αρέσω. Όπως και σε πάρα πολύ κόσμο. Απλώς δεν είναι επώνυμοι για να βγουν και να το πουν. Δεν πιστεύω ότι αρέσω σε όλους. Με ενόχλησε αυτό που είπε, αλλά από την άλλη είναι δικαίωμά του. Εγώ μια χαρά θα συνεργαζόμουν, αν ποτέ μου το ζητούσαν, που δεν νομίζω".

Πηγή: Tv Box

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR