counter

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της
Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία εδώ και 11 περίπου ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.

Η Μαρία Ηλιάκη, που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία, για να είναι δίπλα στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, πλέει φυσικά σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαρία Ηλιάκη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις δυσκολίες, αλλά και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, θα ονομάσει την κόρη της Κατερίνα. Όπως δηλαδή τη μαμά του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη.

«Μια διαδικασία τοκετού δε μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR