counter

Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της – Η φωτογραφία και το μήνυμά της

Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της – Η φωτογραφία και το μήνυμά της
Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της – Η φωτογραφία και το μήνυμά της

Το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πόσταρε μια εικόνα από μια έξοδό της σε καφέ της Ζυρίχης, στην οποία φαίνεται να θηλάζει την κόρη της.

Με αφορμή την εν λόγω ανάρτηση, η Μαρία Ηλιάκη έλαβε αρκετά μηνύματα που της έλεγαν για το όμορφο μήνυμα που περνά για τον δημόσιο θηλασμό.

Αντικρίζοντας αυτά τα μηνύματα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μερικά βίντεο και ξεκαθάρισε πως η φωτογραφία αυτή δεν ήταν για να στηρίξει τον δημόσιο θηλασμό καθώς θεωρεί ότι είναι κάτι φυσιολογικό.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δε σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα. Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δε το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να της το βάζω. Δε σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”, πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR