counter

Μαρία Γαλέτα: Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα η “Λίλα” από το “Άκρως Οικογενειακόν”- Ο γάμος και το παιδί της

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Φίλιππο Ηρειώτη μίλησε η Μαρία Γαλέτα, η οποία υποδύθηκε τη μικρή “Λίλα” στη σειρά του ΑΝΤ1 “Άκρως Οικογενειακόν”.

Η Μαρία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά, όπου ήταν μόλις 10 ετών.

Όσα είπε η Μαρία Γαλέτα

«Όταν πρωτοξεκίνησα να παίζω στο “Άκρως Οικογενειακόν” είχαν πολύ άγχος. Δεν είχα τρομερή εμπειρία, αν και είχα παίξει σε μια άλλη σειρά πιο παλιά. Ήμουν 10 χρονών και  έπρεπε να συνδυάσω το σχολείο και τα γυρίσματα και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Άλλα παιδιά με αντιμετώπισαν όμορφα, άλλα παιδιά μου έκαναν bullying. Θεωρούσαν ότι επειδή έπαιζα στη σειρά θα καβαλούσα το καλάμι ή ότι δεν θα τους μιλάω», είπε η Μαρία Γαλέτα.

«Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν μέντορες για πολλούς, ειδικά για εμένα που είχα πρωτοξεκινήσει στον χώρο, θεωρώντας πως θα συνέχιζα σε αυτόν», πρόσθεσε η ίδια.

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μετά το “Άκρως Οικογενειακόν”, δεν τις δέχτηκα ωστόσο γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να ασχοληθώ με την υπολιστική. Ήμουν αρκετά “διαβαστερή”, οπότε σπούδασα φαρμακευτική και σήμερα εργάζομαι ως φαρμακοποιός», είπε ακόμα η Μαρία Γαλέτα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Μαρία Γαλέτα είπε: «Το 2020 παντρεύτηκα, όμως το πιο σημαντικό συμβάν στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου πριν εννέα μήνες».

Δείτε ΕΔΩ! φωτογραφίες από τον γάμο της Μαρίας Γαλέτα

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR