counter

Μαρία Αντωνά: Όσα δήλωσε μετά τον τελικό του Survivor- Τα δώρα που της πήρε ο Άρης Σοϊλέδης και το πρώτο βράδυ που πέρασαν μαζί

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό του Survivor 2022.

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή βρισκόταν όπως ήταν αναμενόμενο η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

Η δημοσιογράφος δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, η αντίδρασή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αντωνά

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε πίνοντας τον καφέ της στην κούπα που της έφερε ο Άρης Σοϊλέδης από τον Άγιο Δομίνικο.

«Έφερα την κούπα, Μπέττυ μου», είπε στην αρχή η Μαρία.

Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε την Μαρία Αντωνά για το πρώτο βράδυ που πέρασε με τον Άρη Σοϊλέδη εκτός Survivor.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο», είπε η Μαρία Αντωνά και πρόσθεσε: «Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα. Ειλικρινά νομίζω από τη σημερινή βραδιά και μετά από αυτούς τους επτά μήνες, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ και εγώ. Έχω να κοιμηθώ επτά μήνες κανονικό 8ωρο. Όλο αυτό που έζησα και κέντησαν αρκετοί έξω ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Νομίζω είναι σαν να έχει διαγραφεί όλο αυτό, γιατί βλέποντας ξανά τον Άρη είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σαν να πάγωσε ο χρόνος. Σαν να μην υπήρξε ποτέ.  Είμαι εδώ να τον αγκαλιάσω, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ότι για πάντα θα είμαι δίπλα του».

Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά έδειξε on air και τα δώρα που της πήρε ο Άρης Σοϊλέδης από το Μαιαμι.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR