counter

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της (σπάνιες φωτογραφίες)

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της (σπάνιες φωτογραφίες)
Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της (σπάνιες φωτογραφίες)

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Αναστασοπούλου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Από την μία ο Γιώργος Παπαδάκης θα την έχει στο πλευρό του στο «Καλημέρα Ελλάδα», και από την άλλη ο εδώ και χρόνια σύντροφός της, παραμένει ο κορυφαίος... θαυμαστής της! Η δημοσιογράφος, δεν αρέσκεται στο να απασχολεί το κοινό με την οικογενειακή της ζωή και έτσι οι φωτογραφίες με τους δυο τους, είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι εδώ και αρκετά χρόνια ζευγάρι με τον διευθυντή των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, Γιάννη Κολοκυθά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον χώρο της δουλειάς, αλλά δεν απασχόλησαν καθόλου με τα προσωπικά τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life, η Μαρία Αναστασοπούλου είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, λέγοντας: «Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;».

Μάλιστα περίπου πριν δύο χρόνια, η Μαρία και ο Γιάννης ήταν κουμπάροι στο γάμο της κολλητής φίλης και συναδέλφου της, Μαρίας Βούσουλα με τον αστυνομικό συντάκτη του Star Κωνσταντίνο Γεώργιζα. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τότε στα social media, ήταν από τις ελάχιστες που έχουμε δει με τους δυο τους, όπως και μια με εκείνη και τον Γιάννη Κολοκυθα στο Instagram της, πριν λίγο καιρό.

Μαρία Αναστασοπούλου: Η εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη

Τη φετινή σεζόν, θα μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η ίδια, μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ, άνοιξε τα πανιά της για ένα νέο ξεκίνημα, σε μια από τις πιο ιστορικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Η Μαρία Αναστασοπούλου εξάλλου, είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Γιώργος Παπαδάκης, η σχέση με τον σύντροφό της και το παρασκήνιο της αποχώρησής από τον ΣΚΑΪ

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Το μόνο σίγουρο είναι, πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR