counter

Μαρί Σαντάλ: Φωτογραφίζει την Άννα Μαρία με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο στις Σπέτσες

Μαρί Σαντάλ: Φωτογραφίζει την Άννα Μαρία με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο στις Σπέτσες
Μαρί Σαντάλ: Φωτογραφίζει την Άννα Μαρία με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο στις Σπέτσες

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Σπέτσες απολαμβάνουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ.

Η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας είναι πολύ δεμένη και μαζί με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ βρίσκονται φυσικά τα παιδιά τους και η Άννα Μαρία.

Η Μαρί Σαντάλ μάλιστα δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας (31/07) ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο απαθανάτισε τον γιο της, Κωνσταντίνο Αλέξιο δίπλα στη γιαγιά του, Άννα Μαρία.

«Χθες το βράδυ στις Σπέτσες» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρί Σαντάλ.

Διαβάστε επίσης: Ο Παύλoς απαντά για όλα: Η μέρα της κηδείας, ο ρόλος του, η μητέρα και τα παιδιά του και η αγορά σπιτιού στην Eλλάδα

Η εξομολόγηση του Παύλου για τα παιδιά του

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Παύλος λίγο καιρό μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο ίδιος αναφερόμενος στα παιδιά του είχε εξομολογηθεί: «Αφού σπούδασε αγγλικά στο Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσινγκτον, ο Κωνσταντίνος σκέφτεται να κάνει μεταπτυχιακό στη συγγραφή σεναρίων. Του αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και φαίνεται να έχει πολλές ιδέες! Τα παιδιά μας έχουν προχωρήσει αρκετά στη ζωή τους. Ο μικρότερος γιος μας, ο Αριστείδης, πηγαίνει στο Wellington College στην Αγγλία, όπου πήγαν και τα αδέρφια του πριν από αυτόν. Ο Οδυσσέας μόλις αποφοίτησε από το λύκειο και θα πάει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ο Αχιλλέας είναι επίσης φοιτητής εκεί και θα αποφοιτήσει του χρόνου. Τέλος, η Ολυμπία συνεργάζεται με πολλούς οίκους μόδας. Όσο για μένα, έχω την ευκαιρία να δουλέψω παντού. Δεν υπάρχει βιασύνη, αλλά ως επικεφαλής της οικογένειας, σίγουρα θα με βλέπουν περισσότερο εδώ».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR