counter

Μαρί Σαντάλ: Απαντά για την εμπλοκή του ονόματος του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν

Μαρί Σαντάλ: Απαντά για την εμπλοκή του ονόματος του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν
Μαρί Σαντάλ: Απαντά για την εμπλοκή του ονόματος του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν

Τη δική της απάντηση για την εμπλοκή του ονόματος του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν έδωσε η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ.  Η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός κατάλογος που δημοσιεύτηκε δεν είναι του Επστάιν αλλά της Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην συντρόφου και συνεργάτιδας του.

Διαβάστε επίσης! Παύλος: Ο λόγος που έκανε Πρωτοχρονιά μακριά από την οικογένειά του και το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μαρί Σαντάλ – Απαντά για την εμπλοκή του ονόματος του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι ο Epstein, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά», είπε στη δήλωσή της στη σελίδα Greek Royal η Μαρί Σαντάλ.

Θυμίζουμε πως εκατοντάδες σελίδες εγγράφων από μια αγωγή που σχετίζεται με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική διακίνηση Τζέφρι Έπσταϊν είδαν την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας. Στις 943 σελίδες των εγγράφων περιλαμβάνονται σχεδόν 200 ονόματα.

Το πολυδιαφημισμένο πλήθος εγγράφων δεν φάνηκε να αποκαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τον Έπσταϊν και τους πελάτες του. Ωστόσο, περισσότερα έγγραφα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Περισσότερα από 100 άτομα που κατονομάζονται, ορισμένοι κατηγορούνται για αδικήματα, ενώ άλλοι στα δικαστικά έγγραφα προβάλλουν ισχυρισμούς ή είναι πιθανοί μάρτυρες.

Ο Έπσταϊν είχε πολλές διασυνδέσεις υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων πρώην προέδρων των ΗΠΑ, ξένων πρωθυπουργών και του πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας. Επίσης γνώριζε αστέρες του Χόλιγουντ, κορυφαίους ακαδημαϊκούς, ανθρώπους στη βιομηχανία του μόντελινγκ και της μόδας και άλλα δημόσια πρόσωπα. Μερικά από τα ονόματα ήταν προηγουμένως γνωστά με άλλα μέσα, παρόλο που αποκρύπτονταν από το κοινό στη μήνυση. Πολλά από τα ονόματα ανήκουν σε άτομα που δεν έχουν κατηγορηθεί για αδικήματα. (Πηγή ant1news.gr)

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR