counter

Μαρί Κυριακού: "Η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένη"

Μαρί Κυριακού: "Η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένη"
Μαρί Κυριακού: "Η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένη"

Μαρί Κυριακού
Η αγάπη, η φροντίδα και η ανιδιοτελής προσφορά είναι οι προτεραιότητες στην καθημερινότητά της. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Μαρί Κυριακού φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε από καρδιάς για όλα όσα γεμίζουν "Με αγάπη" τη ζωή της.

Aν ζητούσα να ξεχωρίσετε την πιο συγκινητική στιγμή που έχετε ζήσει μέσα από την εκπομπή σας Με αγάπη, ποια θα ήταν αυτή;

Μέσα στα έξι χρόνια, που μεταδίδεται η εκπομπή Με αγάπη, έχω ζήσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης και ικανοποίησης. Δεν μπορώ ωστόσο να ξεχάσω την απερίγραπτη χαρά των παιδιών και τις αγκαλιές τους στις αποστολές που έχουμε κάνει με ρούχα και παιχνίδια. Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω τα χαμόγελα και την ξενοιασιά τους στα πάρτι που κάνουμε κάθε χρόνο για περισσότερα από 1.000 παιδιά ιδρυμάτων και σωματείων, όπου τους προσφέρουμε δώρα, παιχνίδια και πολλή διασκέδαση.

Το τελευταίο σας βιβλίο "Οι περιπέτειες του Μάικ", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σημείωσε από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας του ρεκόρ πωλήσεων. Τι είναι αυτό που τον κάνει τελικά τόσο αγαπητό στα παιδιά αλλά και τους μεγάλους;

Από την αρχή αγάπησαν πολύ τον ήρωά μου, τον Μάικ το Φασολάκη. Από το πρώτο βιβλίο. Και αυτό μου έχει δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Το τελευταίο βιβλίο μου Οι περιπέτειες του Μάικ είναι βασισμένο στην ομότιτλη θεατρική παράσταση, την οποία επίσης λάτρεψαν τα παιδιά και ήθελα να κρατήσουν τις αναμνήσεις από την παράσταση σε ένα παραμύθι. Πιστεύω λοιπόν ότι οι μικροί μου φίλοι αγάπησαν και το βιβλίο, γιατί είναι το ίδιο περιπετειώδες, διασκεδαστικό και αστείο όπως και η παράσταση.

Ποιες είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές που έχετε ζήσει μέσα από το κοινωνικό έργο που επιτελείτε;

Είναι από τις επαφές που έχω με τα παιδιά από τα ιδρύματα και τα σωματεία. Είναι οι πολύ ζεστές αγκαλιές και η ειλικρινής αγάπη τους. Εκτιμούν κάθε προσφορά και το δείχνουν με κάθε τρόπο!

Σε προσωπικό επίπεδο, τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένη;

Η οικογένειά μου. Με κάνει ευτυχισμένη η αγάπη και το ενδιαφέρον.

Ποιες είναι οι μικρές συνήθειες στην καθημερινότητά σας;

Θα πλήξετε! Ένα πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου είναι η δουλειά που έχουμε για την εκπομπή αλλά και τα βιβλία μου. Και οι πολλές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές τις δραστηριότητες.

Δείτε backstage από την φωτογράφηση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί και δείτε πλούσιο υλικό από την υπέροχη φωτογράφηση.

OK! 1604

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR