counter

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αποκάλυψε τις απόπειρες αυτοκτονίας της Δήμητρας Λιάνη

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αποκάλυψε τις απόπειρες αυτοκτονίας της Δήμητρας Λιάνη
Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αποκάλυψε τις απόπειρες αυτοκτονίας της Δήμητρας Λιάνη

Μαργαρίτα Παπανδρέου

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρεόυ  με τίτλο «Έρωτας και Εξουσία» κυκλοφορεί και έχει ήδη «ανάψει φωτιές». Το βράδυ της  Πέμπτης 5 Νοεμβρίου έγινε και η παρουσίαση του βιβλίου και πλέον τα στοιχεία για την σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη είναι πολλά.Μια παρουσίαση επεισοδιακή καθώς αναρχικοί εισέβαλλαν στην αίθουσα.

Περιγράφει την πρώτη της συνάντηση με την αντίζηλο, ένα περιστατικό εν πτήσει με ένα... ξεκούμπωτο πουκάμισο και αποκαλύπτει ότι η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ είχε αποπειραθεί δυο φορές να αυτοκτονήσει. Μιλώντας για την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Λιάνη περιγράφει: ««Η αεροσυνοδός έμαθα έχει κάνει ήδη δυο απόπειρες αυτοκτονίας. Έκανε και απεργία πείνας. Αυτή η επίδειξη βαθιάς αγωνίας, αν και κόλπο, ήταν σίγουρα κολακευτική για έναν άνδρα που του αρέσουν τα ρομάντζα και τα σκοτεινά παράλογα πάθη»

«Η αεροσυνοδός πήγε στο πιλοτήριο και έπειτα από λίγο εμφανίστηκε φρεσκοβαμμένη, με ξανθιές αφέλειες να βγαίνουν από τον αυστηρό κότσο της και το λευκό της πουκάμισο ξεκούμπωτο. Κρατούσε έναν δίσκο με λικέρ για τον πρωθυπουργό, το οποίο μπορούσε να σερβίρει μόνο σκύβοντας πάνω μου. Έμεινε αρκετή ώρα σκυμμένη, με τα στήθη της στην κυριολεξία να κρέμονται στα πόδια του, ώστε να δείχνει το πλούσιο μεγαλείο τους.

Ο διάλογος εν πτήσει και το ξεκούμπωτο πουκάμισο

Περίμενα ώσπου να εξαφανιστεί στην μπροστινή καμπίνα του αεροσκάφους. Χρησιμοποίησα το μικρό της όνομα. "Θα ήθελε να σου μιλήσω" της είπα. "Για ποιο πράγμα;". Η ερώτηση έγινε με μια νότα σαρκασμού στη φωνή της. "Είναι προσωπικό. Θέλω το τηλέφωνό σου να κλείσουμε ραντεβού". Μου το έδωσε υπάκουα  "Σαμπάνια;", "Ναι" σκέφτηκα, για να κάνω με το μπουκάλι της ένα βαρύ τατουάζ στο κρανίο και των δυο σας».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR