counter

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη
Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Δείτε επίσης! Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Η ανάρτηση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφιέρωσε την ζωή της στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Ο αντίκτυπος του έργου της ήταν τέτοιος που ξεπέρασε τα όρια της φιλανθρωπίας. Πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Η Μαριάννα, η φίλη μου, πίστευε πως η αγάπη δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, αλλά πράξη. Έτσι με τις πράξεις αλλά και το πείσμα της έδωσε την «Ελπίδα» στους μικρούς ήρωες, στην ασύμμετρη μάχη τους με τον αόρατο εχθρό. Η Μαριάννα δεν άγγιξε μόνο ζωές. Με το έργο της έσωσε ζωές. Και γι’ αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες. Σ’ ευχαριστώ για τα γράμματα και τα όμορφα μηνύματα, Μαριάννα. Θα μας λείψεις», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Δείτε την ανάρτησή της.

Να αναφέρουμε πως η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έγινε γνωστή μέσα από σχετική ανακοίνωση της οικογένειας που αναρτήθηκε στη σελίδα του ιδρύματος “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” στα social media.

Η ανακοίνωση από το ίδρυμα “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη”

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.  Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR