counter

Marcus Berg: Το "αστέρι" του Παναθηναϊκού! Η ζωή στην Ελλάδα και ο γάμος

Marcus Berg: Το "αστέρι" του Παναθηναϊκού! Η ζωή στην Ελλάδα και ο γάμος
Marcus Berg: Το "αστέρι" του Παναθηναϊκού! Η ζωή στην Ελλάδα και ο γάμος

Από τον Αλέξη Ρουμπάκη

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Marcus Berg γεννήθηκε στη Σουηδία τον Αύγουστο του 1986 και από πολύ μικρός είχε ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του. Σε ηλικία 16 ετών ο Marcus Berg έπαιζε στην τοπική ομάδα στο Τόρσμπι, ενώ από το 2013 μέχρι σήμερα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Στην πρώτη του χρονιά στην αθηναϊκή ομάδα σημείωσε 15 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει δύο χατ τρικ, ένα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη και ένα στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ‎Π.Α.Ο.Κ.

Ο Marcus Berg ωστόσο, μπορεί  στα γήπεδα να είναι “επιθετικός”, στη ζωή του όμως είναι αφοσιωμένος στα δύο παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει με την Josefine Ringblom, τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο Marcus Berg είχε δηλώσει πως όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Josefine Ringblom ήξερε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η καρδιά του “καήκε”.

Το ζευγάρι ωστόσο αν και είναι πολλά χρόνια μαζί, αποφάσισε να παντρευτεί το 2014. Τόσο ο Marcus Berg όσο η Josefine Ringblom ήθελαν να κάνουν έναν γάμο αλά… Ελληνικά, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα τον Ιούνιο στην Βάρκιζα.

Διαβάστε επίσης: Ορέστης Καρνέζης: Τα πρώτα βήματα, η καταξίωση και η κρυφή προσωπική ζωή

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR