counter

Μάρα Ζαχαρέα: Στην αποφοίτηση του 26χρονου γιου της στο Λονδίνο

Μάρα Ζαχαρέα: Στην αποφοίτηση του 26χρονου γιου της στο Λονδίνο
Μάρα Ζαχαρέα: Στην αποφοίτηση του 26χρονου γιου της στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο ταξίδεψε η Μάρα Ζαχαρέα για πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο λόγο. Πιο συγκεκριμένα ο γιος της δημοσιογράφου και του Θεόδωρου Ρουσόπουλου αποφοίτησε από το διάσημο πανεπιστήμιο London School of Economics, καθώς πήρε τον μεταπτυχιακό του τίτλο σπουδών στην Πολιτική Επικοινωνία. 

Σε instastories που ανέβασε το πρωί της Δευτέρας, βλέπουμε τη Μάρα Ζαχαρέα, που δε μπορεί να κρύψει τη χαρά και την περηφάνια της, να ποζάρει με τον γιο της, ο οποίος φοράει την τήβεννό του στην τελετή αποφοίτησης. 

Θυμίζουμε πως η Μάρα Ζαχαρέα είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και βουλευτή Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Εκτός από τον 26χρονο σήμερα Βασίλη, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ακόμη μια κόρη, την Άννα. 

Σε παλιότερη συνέντευξη της, η Μάρα Ζαχαρέα είχε πει για τα παιδιά της: «Τώρα θα ακουστώ υπερφίαλη μαμά, αλλά όλες οι μητέρες έχουν την τάση να βλέπουν τα παιδιά τους μέσα από τον καθρέφτη της αγάπης και του θαυμασμού. Θα σας έλεγα πως καμαρώνω γιατί έχουν γίνει έντιμοι και δοτικοί άνθρωποι και μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει όποιους στόχους έχουν θέσει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR