counter

Mάρα Δαρμουσλή: Στην τελική ευθεία για τον γάμο

Mάρα Δαρμουσλή: Στην τελική ευθεία για τον γάμο
Mάρα Δαρμουσλή: Στην τελική ευθεία για τον γάμο

Την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους πήραν η γνωστή ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή και ο σύντροφός της κρητικός σεφ, Βασίλης Τσατσάκης.

Ο γάμους τους όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη με τις γαμήλιες προετοιμασίες να βρίσκονται στο πικ τους.

«Νομίζω πως είμαι η μόνη που είναι πιο χαλαρή. Τρέχουν ο Βασίλης και η κουμπάρα μου, Χρύσα Γραβάνη που είναι και νονά του γιου μου και είμαστε φίλες 15 χρόνια» δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη η Μάρα Δαρμουσλή.

«Επιλέξαμε τη Νέα Μάκρη γιατί εγώ και οι φίλοι μου έχουμε δεσμούς με την περιοχή. Αν και ήθελα να είμαστε πιο χαλαροί, είναι ο πρώτος γάμος για τον Βασίλη και θα τηρήσουμε τις παραδόσεις. Και βέβαια, μετά το μυστήριο θα γιορτάσουμε με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούμε λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O Βασίλης έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο αλλά και το αντικριστό» ανέφερε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάλιστα, η 38χρονη ηθοποιός που έχει ήδη έναν 14χρονο γιο, τον Άγγελο από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

«Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχα κι εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR