counter

Μάρα Δαρμουσλή- Βασίλης Τσατσάκης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους- Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Μάρα Δαρμουσλή- Βασίλης Τσατσάκης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους- Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους
Μάρα Δαρμουσλή- Βασίλης Τσατσάκης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους- Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Στο περιοδικό “ΟK!” και τον Γιώργο Πράσινο έδωσαν κοινή συνέντευξη η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης.

Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία και τον γάμο του, στον ερχομό του γιου του, αλλά αποκάλυψε και το όνομα που θα του δώσουν.

Όσα είπαν η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης

Αλήθεια, πως έγινε η πρώτη γνωριμία σας;

Μάρα: Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων στη δουλειά του Βασίλη. Είχαμε πάει στο εστιατόριο που εργαζόταν στο Παλαιό Φάληρο και κάποια στιγμή ήρθε στο τραπέζι μας για να χαιρετήσει τους φίλους του και να μας ρωτήσει πως μας φάνηκε το φαγητό. Με τις ώρες που κυκλοφορούσαμε δε θα συναντιόμασταν ποτέ έξω.

Βασίλης: Εργαζόμαστε και οι δυο πολλές ώρες, μας απασχολεί πολύ η δουλειά μας.

Μάρα: Ο Βασίλης δεν πάει θέατρο, εγώ δεν πήγαινα σε εστιατόρια γιατί εργαζόμουν στο θέατρο εκείνες τις ώρες. Μας συνδέει που δεν έχουμε κοινά.

Βασίλης: Μας σύστησαν οι φίλοι μας και από εκεί και πέρα αποφασίσαμε επιτόπου ότι θέλουμε να συναντηθούμε οι δυο μας και έτσι το κανονίσαμε.

Μάρα: Mετά το πρώτο μας ραντεβού, οι μέρες που περάσαμε χώρια ήταν μετρημένες. Συνολικά όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε περάσει 15-20 μέρες χωριστά.

Βασίλης: Βρισκόμαστε με κάθε αφορμή, θα πάω να τη δω σε κάποια πρόβα της, θα περάσει από το εστιατόριο όπου δουλεύω, θα βγάλουμε το σκύλο βόλτα…

Και σχετικά γρήγορα παντρευτήκατε…

Μάρα: Ναι. Μου έκανε πρόταση γάμου στον ένα χρόνο σχέσης. Ο Βασίλης με κηνύγησε διακριτικά και αποφασιστικά. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη.

Βασίλης: Της έκανα πρόταση γάμου έναν χρόνο ακριβώς από τη μέρα που δώσαμε το πρώτο μας ραντεβού. Πήγαμε για έναν γρήγορο καφέ μπροστά από το δημαρχείο στην Αθήνα. Αμέσως μετά σκέφτηκα πως ήθελα να της κάνω την πρόταση, όπως και έγινε.

Βασίλη, πως είναι να έχεις στο πλάι σου μια ωραία γυναίκα: Ήξερες ποια είναι η Μάρα;

Βασίλης: Δεν ήξερα τίποτα. Είμαι άνθρωπος που δεν παρακολουθώ τη showbiz. Μετά από κάποιες μέρες την γκούγκλαρα και είδα κάποιες φωτογραφίσεις της. Μέχρι τότε έβγαινα με τη Μάρα και το μόνο που ήξερα είναι ότι είναι ηθοποιός. Δεν την είχα δει όμως να παίζει.

Τι σου είπαν οι φίλοι σου όταν τους είπες ότι βγαίνεις με τη Μάρα Δαρμουσλή;

Βασίλης: Για την ακρίβεια δε με πίστεψαν. Μέχρι που είδαν κάτι φωτογραφίες από παπαράτσι σε περιοδικά. Και άρχισαν να με πειράζουν, “Καλά, πόσα τους έδωσες για να σε φωτογραφίσουν με τη Μάρα Δαρμουσλή;”. “Μα αν τους είχα πληρώσει, θα τους είχα ζητήσει να με προειδοποιήσουν για να ρουφήξω την κοιλιά μου” τους είπα.

Θυμάστε τη στιγμή που είδατε το μωρό σας για πρώτη φορά;

Μάρα: Ήταν αυτό που νομίζεις ότι σταματάει η καρδιά σου, ώστε να ακούσεις την καρδιά αυτού του πλάσματος. Ο μικρός γεννήθηκε με τα μάτια ανοιχτά και βλέμμα διαπεραστικό. Δεν έβλεπε, σε κοιτούσε. Όταν δε, άπλωσε το χέρι του στο πρόσωπο, εκεί απλώς έλιωσα. Γίναμε ένα και από τότε είμαστε αχώριστοι.

Βασίλης: Εγώ άργησα να τον δω γιατί όταν μπήκαμε στο μαιευτήριο για να γεννήσει η Μάρα, κάναμε τεστ για τον κορονοϊο και βγήκα θετικός. Μέσα σε έξι ώρες έκανα τρία μοριακά. Μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα καθόμουν έξω από το μαιευτήριο για να δω ότι ξεκίνησαν όλα.

Το τρίτο τέστ μου το έκανα έξω από το μαιευτήριο και επειδή ήταν αρνητικά – το δεύτερο και το τρίτο – με άφησαν να μπω και πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα η Μάρα γέννησε. Μάλλον δεν το δέχτηκε ο οργανισμός μου ότι δε θα έβλεπα το πρώτο μου παιδί όταν θα γεννιόταν και ευτυχώς ήταν όλα καλά και ήμουν δίπλα του. Είχα πολύ άγχος και στη διάρκεια των 9 μηνών της κύησης και εκείνες τις στιγμές που η Μάρα ήταν μέσα στο μαιευτήριο.

Μέχρι να μου πουν ότι όλα πήγαν καλά και να τον δω, δεν ήμουν ήρεμος. Όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου, “μάσησα”. Ούτε που θυμάμαι τι είπα ή τι σκέφτηκα.

Έχετε αποφασίσει το όνομά του;

Μάρα: Ναι, θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Βασίλη.

Βασίλης: Μιχάλης Τσατσάκης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR