counter

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Δείτε την σε μικρή ηλικία κατάξανθη και με μπούκλες

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Δείτε την σε μικρή ηλικία κατάξανθη και με μπούκλες
Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Δείτε την σε μικρή ηλικία κατάξανθη και με μπούκλες

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ είναι από τους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει την φετινή σεζόν και μάλιστα στην σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έχει έναν ρολό - κλειδί. Η ηθοποιός με τα υπέροχα μακριά μαλλιά σε σκούρο χρώμα, ήταν σε μικρή ηλικία κατάξανθη και μάλιστα είχε... μπούκλες! Η ίδια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία και μας άφησε άναυδους.

Διαβάστε επίσης:  Μάρθα Λαμπίρη: Η ''Άννα'' από τους ''Παγιδευμένους'' φόρεσε το απόλυτο σακάκι για το γραφείο και όχι μόνο

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Η ηθοποιός σε μικρή ηλικία

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ, στην ανάρτησή της στο Instagram με την φωτογραφία από μικρή ηλικία έγραψε και ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο, στο οποίο αναφέρει:

«Γεια σου..
Ήθελα απλώς να σου υποσχεθώ ότι θα σε φροντίζω καλά… όχι μόνο στα γενέθλιά σου, αλλά κάθε μέρα.
Σου υπόσχομαι ότι θα σε αγαπώ, θα σε σέβομαι και θα σε ''γαλουχώ''. Θα ακούσω προσεκτικά τις ανάγκες σου, θα εμπιστευτώ τη διαίσθησή σου, θα σου επιτρέψω να είσαι ελεύθερη, να είσαι ο ευατός σου, αναμφισβήτητα. Δεν θα σε κρίνω, δεν θα σε επικρίνω, ούτε θα είμαι πολύ σκληρή μαζί σου, αλλά πάντα θα σε παρακινώ να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Θα παλέψω και θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να πραγματοποιήσω τα πιο τρελά σου όνειρα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βεβαιωθώ ότι είσαι η πιο ευγενική, πιο μορφωμένη και αληθινή εκδοχή του εαυτού σου και ότι περιτριγυρίζεσαι από ωραίους και ευγενικούς ανθρώπους. Υπόσχομαι να σου κρατάω το χέρι σε δύσκολες στιγμές και αποφάσεις, να είμαι γενναία και ευαίσθητη, χωρίς δεύτερη σκέψη όταν το χρειάζεσαι. Υπόσχομαι επίσης να μην σε αφήσω ποτέ να φύγεις. Θα κρατάω πάντα την περιέργειά σου και την ικανότητά σου να αφήνεις την φαντασία σου και να ονειρεύεσαι πέρα ​​από τη λογική και τις απόψεις των άλλων.
Το υπόσχομαι.

Υπόσχομαι να μην σε απογοητεύσω μικρή μου.

#anotheryeararoundthesun #anotheryearyoung #pinkstateofmind».

Δείτε την σχετική φωτογραφία με την ηθοποιό σε μικρή ηλικία:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR