counter

Μανώλης Σαρρής: Όλα όσα δεν ξέρατε για τον φιναλίστ του MasterChef

Μανώλης Σαρρής: Όλα όσα δεν ξέρατε για τον φιναλίστ του MasterChef
Μανώλης Σαρρής: Όλα όσα δεν ξέρατε για τον φιναλίστ του MasterChef

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, το FTHIS.GR θυμάται λεπτομέρειες από τη ζωή του Μανώλη Σαρρή, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef μαζί με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Ο Μανώλης Σαρρής δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο MasterChef μαζί με τον συγκάτοικο, πρώην συνάδελφο και πολύ καλό του φίλο, αλλά εκείνος δεν τα κατάφερε να πάρει μέρος δυστυχώς. Αν και θεωρεί πως ακούγεται κλισέ αλλά είναι αληθινό, αυτό που τον βοήθησε πάρα, πάρα πολύ να μπει στο παιχνίδι είναι η στήριξη των φίλων και της οικογένειάς του. Για τον Μανώλη φαγητό σημαίνει αγάπη. Ήταν ο τρόπος εκδήλωσης της αγάπης μέσα στην οικογένειά του. Όταν το συνειδητοποίησε μεγαλώνοντας, αποφάσισε να το κάνει και εκείνος και να εκφράζει με αυτό τον τρόπο την αγάπη του.

Δηλώνει πεισματάρης, ειλικρινής, ήρεμος, τίμιος και λιγότερο αλαζόνας απ’όσο μπορεί να δείχνει. Παραδέχεται πως κάποιες φορές γίνεται και λίγο τεμπελάκος. Η έννοια του μέντορα για εκείνον είναι σε κάθε άνθρωπο που θα πιστέψει και θα επενδύσει στον άλλο. Είναι εκείνος που σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου και θα σε βοηθήσει συγχρόνως να διορθώσεις και τις ατέλειές σου. Αν πει πως είναι έτοιμος για όλα θα είναι ψέμα! Σίγουρα περιμένει οτιδήποτε τρελό να συμβεί μέσα στο MasterChef και απλά ελπίζει να είναι όσο πιο έτοιμος μπορεί για να ανταπεξέλθει.

Το πιάτο, που περιγράφει την αγάπη, είναι τα γεμιστά χωρίς κιμά, όπως τα έφτιαχνε η γιαγιά του. Για να κερδίσει το παιχνίδι θα μαγειρέψει καλά και θα δείξει σε κριτές και συμπαίκτες ότι το θέλει πολύ! Θεωρεί πως όταν θες να κερδίσεις κάτι, πάντα χάνεις κάτι άλλο. Είναι επιλογή του να χάσει ορισμένα πράγματα για να μπει στο MasterChef και σίγουρα δεν το μετανιώνει. Αν ήταν υλικό κουζίνα θα ήταν σκόρδο, γιατί garlic is life!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR