counter

Μαντώ Γαστεράτου: “Σήμερα χαμογελώ και χορεύω, άλλες μέρες με πιάνουν τα κλάματα, νιώθω ότι θα καταρρεύσω”

Μαντώ Γαστεράτου: “Σήμερα χαμογελώ και χορεύω, άλλες μέρες με πιάνουν τα κλάματα, νιώθω ότι θα καταρρεύσω”
Μαντώ Γαστεράτου: “Σήμερα χαμογελώ και χορεύω, άλλες μέρες με πιάνουν τα κλάματα, νιώθω ότι θα καταρρεύσω”

Η Μαντώ Γαστεράτου στις 8/8 έγινε μανούλα για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγό της, Νίκος Ισηγόνης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Δείτε επίσης - Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά (Φωτογραφίες)

Μάλιστα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα παιδιά της!

 Όχι τις ιδανικές, αυτές που παρουσιάζονται συνήθως στο Instagram, αλλά και αυτές που ισχύουν στην πραγματικότητα.

«INSTAGRAM VS REALITY

INSTAGRAM:

Σήμερα το πρωί παρεα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω απο την σκιά των δέντρων.

Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξεγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική, δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την “πραμάτεια” μας, τραπερακια, μπουκαλάκια, μωρομαντηλα κτλ και μπορούσα να θηλασω με ησυχία το μωρό. Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του. Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: “ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου”.

Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη! Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλα!

REALITY:

Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχίας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Αλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νοιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμες, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου.

Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες απο αυτες μαζί σας, επέλεγω να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου. Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραΐσμενη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός. Θελω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε την φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την “τελειότητα” που σερβίρεται “εδώ μεσα”… μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς. Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία…», έγραψε χαρακτηριστικά  στην ανάρτησή της η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR