counter

Mαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου της

Mαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου της
Mαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα τόσο για τη Μαντώ Γαστεράτου όσο και για τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τη βάφτιση του γιου τους Γιώργου που ήρθε στη ζωή πριν εννέα μήνες για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Όπως είχε γίνει γνωστό, νονά του μικρού Γιώργου ήταν η καλή φίλη του ζευγαριού, Μπάγια Αντωνοπούλου ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν μόνο οι οικογένειές τους και κάποιοι πολύ στενοί φίλοι μιας και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση δεν επιτρέπουν περισσότερα από 20 άτομα σε γάμους και βαφτίσεις.

Σήμερα, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από την παραμυθένια βάφτιση τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο κείμενο.

«Μια από τις πιο γλυκές ημέρες της ζωής μου.Να μας ζήσεις αστέρι μου! Γιε μου! Γιώργο μου! Στην ζωή μου έχω την ευλογία να έχω καλούς ανθρώπους δίπλα μου! Ανθρώπους με ζεστή καρδιά, που θα κάνουν το κατι παραπάνω για σένα, που θα σε φροντίσουν σαν να είσαι δικός τους άνθρωπος, που θα κάνουν αυτές τις όμορφες, ξεχωριστές ημέρες της ζωής σου να είναι παραμύθι... Σοφία μου, Νίκη μου, Στέλιο μου δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω! Το ζήσαμε σαν παραμύθι, εμείς οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι νονοί μας και τ' αδέρφια μας! ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ...»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR