counter

Μαντώ Γαστεράτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για αγαπημένο της πρόσωπο!

Μαντώ Γαστεράτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για αγαπημένο της πρόσωπο!
Μαντώ Γαστεράτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για αγαπημένο της πρόσωπο!

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μία από τις πιο τρυφερές περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Ακόμα, η ίδια έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους followers της και μοιράζεται συχνά προσωπικές της σκέψεις, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, όμως, η ραδιοφωνική παραγωγός – παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή ανάρτηση. Συγκεκριμένα, θέλησε να αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η αγαπημένη της ξαδέλφη και τον τρόπο που το αντιμετώπισε:
«Αυτή είναι η πρώτη μου ξαδέρφη η Ιουλία! Θυμάμαι πάντα τα καλοκαίρια όταν συναντιόμασταν στο νησί μας στην Κέρκυρα πόσο όμορφο κορίτσι ήταν. Συνεχίζω να την θαυμάζω ακόμα. Όχι μόνο γιατί είναι μια όμορφη γυναικά, αλλά γιατί πάνω απ' όλα είναι δυνατή! «Ξαδέρφη δεν πρέπει να το βάζεις κάτω» αυτό μου είπε! Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, έχει περάσει αρκετές περιπέτειες και ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια! Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες και μου έλεγε ότι πλέον είναι πολύ καλά! Χαρούμενη και δυνατή. Η ξαδέρφη μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας την αυτοεξέτασή της. «Ψηλάφησα το στήθος μου και έπιασα ένα εξόγκωμα. Πήγα στον γιατρό μου και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις», πρόσθεσε.
Την ρώτησα ξαδέρφη πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα. Με όλη της την καλή διάθεση και πρόθεση να ενημερώσει και να βοηθήσει μου είπε. Με δύναμη, αισιοδοξία και ενημέρωση.
«Να σε ρωτήσω κάτι;» της είπα. «Θες να δημιουργήσουμε μαζί αυτή την φορά την αλυσίδα των @nestlefitnessgr και να διαδώσουμε την σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού;» Τότε μου απάντησε: «Καλά παιδί μου και το ρωτάς; εννοείται!» ♥️
Ανέβασε κι εσύ λοιπόν την φωτογραφία σου μαζί με την φωτογραφία της μαμάς σου, της αδερφής σου, της κολλητής σου, της ξαδέλφης σου... με την κίνηση της αυτοεξέτασης με #checkchain και θύμισε τους την σημασία της!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR