counter

Μαντώ Γαστεράτου: Η παραγωγός του Ρυθμού 949 μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Μαντώ Γαστεράτου: Η παραγωγός του Ρυθμού 949 μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR
Μαντώ Γαστεράτου: Η παραγωγός του Ρυθμού 949 μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Η Μαντώ Γαστεράτου πρωτοσυστήθηκε στο κοινό ως Miss Hellas 2010. Από τότε ακολούθησαν εκπομπές στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο, που έδειξαν ότι το ψηλό και εντυπωσιακό κορίτσι των φωτογραφήσεων έχει χιούμορ, λέγειν, αυτοσαρκάζεται και ο ακροατής έχει κάθε λόγο να τo ακούει καθημερινά 14:00-16:00 στον Ρυθμό 949.
Πρόσφατα, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων με άρθρα και εκπομπές να σχολιάζουν απουσίες ανθρώπων από το γάμο της. Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, θα άλλαζε άραγε τη guestlist;
 
Από τον Ιούνιο του 2015 έως και σήμερα ανήκεις στον Ρυθμό 949 απ' όπου καλησπερίζεις τους ακροατές σου. Πως θα χαρακτήριζες αυτά τα τρία χρόνια;
 
Ανέκαθεν άκουγα πολύ ραδιόφωνο. Μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει περισσότερο και από την τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο έχεις μεγαλύτερη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου. Πριν ξεκινήσω ήταν για μένα ένα άπιαστο όνειρο να κάνω ραδιόφωνο. Τελικά όχι μόνο έκανα αλλά έχω την τύχη να δουλεύω σε έναν από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτά τα χρόνια τα θεωρώ πολύτιμα, έμαθα πολλά πράγματα και είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με σημαντικούς ανθρώπους από τον χώρο.
 
“Η νύχτα μυρίζει γιασεμί” είναι ένα τραγούδι που αγαπάς πολύ. Πες μου άλλα δύο από αυτά που ακούγονται στην εκπομπή σου και ξεχωρίζεις;
 
Αυτό είναι το τραγούδι μου, το αγαπώ τόσο πολύ που το έχω μάλιστα διαλέξει και για το κανάλι μου στο youtube, το madara channel. Όποτε το ακούω όπως και να 'μαι ό,τι και να έχω μου αλλάζει τη διάθεση. Για ακόμα ένα θα σου πω, γιατί μου μου βάζεις δύσκολα, είναι πολλά τα τραγούδια που θα διάλεγα, αλλά αν πρέπει να επιλέξω άλλο ένα αυτό θα ήταν του Γιώργου Σαμπάνη το “Μη Μιλάς”.
 
Το καλοκαίρι που μας πέρασε παρουσίαζες καθημερινή εκπομπή, πως ήταν η εμπειρία. Θα το ξανάκανες;
 
Φυσικά. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν συγκρίνεται η συμμετοχή σε μια εκπομπή με την παρουσίαση της. Άλλο πράγμα. Η ευθύνη ασφαλώς είναι πολύ μεγαλύτερη όπως και το άγχος αλλά η ικανοποίηση που εισπράττεις με το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Να σου πω την αλήθεια χαίρομαι που το έζησα, ήταν μια κατάκτηση στόχου που υλοποιήθηκε και μου έφυγε και το απωθημένο βρε αδερφέ, στο να πάρω κι εγώ μεγαλύτερες ευθύνες πάνω μου.
 
Θα σε δούμε κάπου τηλεοπτικά την τρέχουσα σεζόν;
 
Προς το παρόν συζητάω με το Open αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο.
 
Πως είναι ο έγγαμος βίος;
 
Από πλευράς καθημερινότητας δεν έχει αλλάξει κάτι. Μέναμε μαζί έναν χρόνο πριν τον γάμο. Αυτό που έχει αλλάξει είναι τα συναισθήματα. Νιώθεις ότι έχεις πια ολοκληρωθεί. Ότι έχεις βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του. Ότι επέλεξες κάποιον να γίνετε ένα.
 
Μαγειρεύεις συχνά στον σύζυγό σου αν κρίνω από τα stories που ανεβάζεις στο instagram. Από το 1 έως το 10 πως θα σε βαθμολογούσε ως μαγείρισσα;
 
Αν κρίνω απ' ότι παίρνει πάντα και δεύτερο πιάτο, μάλλον θα πάρω καλό βαθμό. Να λέμε βέβαια και την αλήθεια, τον τελευταίο καιρό είναι που μαγειρεύω καθημερινά. Προηγουμένως, σπάνια με έβλεπες στην κουζίνα.
 
Είναι στα σχέδιά σου ένα παιδί ή είσαι από τις γυναίκες που δεν το σκέφτονται καν;
 
Προφανώς. Από τότε που με θυμάμαι θέλω να αποκτήσω παιδιά. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι για όλους. Είναι μεγάλη ευθύνη και πρέπει να κάνεις αυτό το βήμα μόνο αν είσαι σίγουρος. Πιστεύω όμως ότι ολοκληρώνει την ευτυχία ενός ζευγαριού και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή ελπίζω να ζήσω τη χαρά της μητρότητας.
 
Αν άλλαζες κάτι από την ημέρα του γάμου σου τι θα ήταν αυτό; Η λίστα καλεσμένων ίσως;
 
Όχι, για ποιον λόγο; Όσοι αγαπώ και με αγαπάνε ήταν εκεί. Δεν θα καλούσα κάποιον που δεν θα ήθελα να δω . Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να σε καλέσω για δημόσιες σχέσεις ή για να βγάλω μια υποχρέωση και ούτε θα καλούσα κάποιον που έχω να δω ή να μιλήσω μαζί του για μήνες, απλά και μόνο για τα μάτια του κόσμου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR