counter

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι περνάει τα βράδια της τώρα που είναι έγκυος

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι περνάει τα βράδια της τώρα που είναι έγκυος
Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι περνάει τα βράδια της τώρα που είναι έγκυος

Την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή βιώνει η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια είναι τρισευτυχισμένη, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η ίδια μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στην οποία μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαντώ Γαστεράτου είχε γράψει, μεταξύ άλλων: «Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτή, αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλάκια που μπορεί να έχεις πάρει!».

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να μας δείξει πώς περνάει τώρα που είναι έγκυος. Η Μαντώ Γαστεράτου λοιπόν, όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε στα instastories, παρακολουθεί τηλεόραση και συγκεκριμένα αστεία στιγμιότυπα με μωράκια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR