counter

Μαντώ Γαστεράτου: Βαφτίζει σήμερα την ενός έτους κόρη της - Ποια θα είναι η νονά;

Μαντώ Γαστεράτου: Βαφτίζει σήμερα την ενός έτους κόρη της - Ποια θα είναι η νονά;
Μαντώ Γαστεράτου: Βαφτίζει σήμερα την ενός έτους κόρη της - Ποια θα είναι η νονά;

Την ενός έτους κόρη της, βαφτίζει σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου. Για τον λόγο αυτό η ραδιοφωνική παραγωγός ξύπνησε από νωρίς για να ετοιμαστεί, καθώς, λόγω καύσωνα έχει άγχος, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στα instastories.

Η νεοφώτιστη θα πάρει το όνομα Κυβέλη, ενώ νονά θα είναι η καλή φίλη της Μαντώς Γαστεράτου, Ζωή Κρονάκη.

Διαβάστε επίσης: Mαντώ Γαστεράτoυ: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα – “Υπάρχουν δύσκολες στιγμές που ξεσπάω σε κλάματα”

«Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς. Ήμουν πιο έτοιμη, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο. Όταν την είχα στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν και έλεγα αυτό που λένε όλοι, ότι η μαμά με το αγόρι είναι αλλιώς, ότι υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Όμως, με τη μικρή την πάτησα. Λέω την πάτησα με την καλή έννοια. Συνδέθηκα πιο νωρίς» είχε πει μιλώντας για την κόρη της σε παλιότερη συνέντευξή της η Μαντώ Γαστεράτου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαντώ Γαστεράτου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη από το 2018, ενώ έχουν μαζί δύο παιδιά, τον Γιώργο, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και την Κυβέλη που ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2022.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - madogasteratou

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR