counter

Μαντόνα: Αποκάλυψε στο Instagram ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Μαντόνα: Αποκάλυψε στο Instagram ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό
Μαντόνα: Αποκάλυψε στο Instagram ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό ανακοίνωσε πως βρέθηκε η Μαντόνα. Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που η «βασίλισσα της ποπ» αναγκάστηκε να ματαιώσει μια συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, παρότι δεν έχει νοσήσει.

Η 61χρονη Μαντόνα έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει λίγο περισσότερο από 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

«Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορονοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου. Αλλά όλοι σκεφτήκαμε πως είχαμε μια άσχημη γρίπη. Ευτυχώς όλοι είμαστε καλά τώρα. Η γνώση είναι δύναμη», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαντόνα.

Θυμίζουμε πως η 61χρονη εμφανίστηκε μόνο μια βραδιά στο Grand Rex στις 22 Φεβρουαρίου, προτού ματαιώσει το επόμενο σόου της, επικαλούμενη τότε «επίμονο τραυματισμό».

Στη συνέχεια ματαίωσε δύο ακόμη συναυλίες στο Παρίσι, (τις τελευταίες της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Madame X), μετά την απαγόρευση των μεγάλων συναθροίσεων στις αρχές Μαρτίου από τις γαλλικές αρχές, έτσι ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR